Nemzeti hunorportál

Tengerpart épül Felcsúton

part11.jpg

A beruházás a TAO program keretében valósul meg kizárólag magáncégek adományaiból.

A trafikalapú társadalmak

traf11.jpg

A trafikalapú társadalmak szubsztanciája, hogy mindenki szív. 

Sztárok esznek az éhezőkért

Hepi börzdéj, Viktor!

Így köszöntötték a magyar emberek az 50 éves Orbán Viktort. Volt, aki dalra is fakadt.

Egy nap alatt angolul


avatár11.jpg

Tanuljon nyelveket gyorsan, olcsón. Három nyelv akár egy nap alatt. (X)

Párttá alakul a Vakkomondor

vak11.jpg

Az elmúlt hónapok politikai játszmái arról győztek meg minket, hogy önálló pólusképző erőként mérettessük meg magunkat. 

A baloldali egységkormány

trió.jpg      A Degesz étkezde különtermében állították össze.

A Közgép nyerte az X-Faktort

x-faktor_1234.jpg

Simicska Lajos és Németh Lászlóné felejthetetlen alakítást nyújtott 

Mesterházy: A bukás

Az igazi rezsicsökkentés

alien11.jpg     Házi atomreaktort minden magyar családba! 

"Jó helyre születtem"


lőrinc_1.jpgExkluzív interjú Mészáros Lőrinccel, a leggazdagabb gázszerelővel.

Zambó Krisztián és a Fidesz

    Egy nem választási csalás összefoglalója 

King írja az Alaptörvényt

farkas1234.jpg"Bízzuk profira!" Stephen King írja az Alaptörvény újabb módosítását. 

Sírásó tanfolyam indul

sírásás9999333 (1).jpg

A kormány által támogatott képzéseken az állampolgárok gyorsan elsajátíthatják a szociális temetés alapjait. 

Magyar keresztapák

krapek11.jpg

Matolcsy, Pintér és Simicska tiszteletére lett George Alexander Louis a brit herceg  

A Békemenet az árvíz ellen

beke11.jpg„Tudjuk, hogy a rezsicsökkentésre és a bankok megadóztatására adott brüsszeli válaszlépés áll a Duna áradása mögött."

A Vakkomondor igazi arca

Nem bízzuk amatőrökre, inkább leleplezzük mi magunk a Vakkomondor mögött álló offsore céghálót. 

Mint tudjuk, a Vakkomondort a Szerkesztőbizottság szerkeszti. A Szerkesztőbizottság felügyelőbizottságának igazgatótanácsát a Cipruson bejegyzett Come On Door Ltd. többségi tulajdonában álló Igor Szergejevics Kalasnyikovról elnevezett, fegyverszétszereléssel foglalkozó cég által alapított „Kevés szóval oroszul: Da” Kft. kisebbségi tulajdonosa vezeti.

A cég többségi részvénypakettjét a Gutenberg Könyvvizsgáló GmbH-t jegyző  iroda szerezte meg, miután a kartellgyanús ügylet elől elhárultak a jogi akadályok.

Az akvizíció után az új tulajdonos közölte a szerkesztőséggel, hogy semmilyen szinten nem kíván beleszólni a Vakkomondor tartalmi kérdéseibe. Ezt követően hozzálátott az első cikk lediktálásához.

Itt lehet anyázni

Klassz volt a nyár

semjén-hoffmann22.jpgNem csak az Orbán-lányok, de kormánytagok is felszabadultan buliztak a bícsen.

Többórányi, 2008-ban rögzített interjút közölt Rózsa-Flores Eduárddal a Hunhir.info nevű szélsőjobbos portál. A hanganyag egy, 22 perces, szerkesztett részletén Rózsa-Flores az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról beszél. A Vakkomondor ebből közöl szó szerinti részleteket. 

Rózsa-Flores verziója szerint Gyurcsány Ferenc 2006 májusában elmondott beszédét a helyszínen rögzítették a szocialisták, majd több másolatot készítettek.

Az egyik másolatot egy magas rangú MSZP-s politikus utasítására egy technikus átadta egy Gyuri nevű illetőnek. „Gyuri egy régi motoros, valamikor állambiztonság III/II-es volt, egyébként vállalkozó.”

Gyuri adta át a hanganyagot Rózsa-Floresnek, aki 2006-ben a Fidesz-közeli Jobbik.net nevű portál szerkesztője volt. E verzió szerint a kiszivárogtató szocialisták tudták, hogy a Fidesz hamar ráharap a felvételre.

Rózsa-Flores 2006. szeptember 16-án, szombaton este kapta meg a felvételt. „Este kilenc óra körül, fél kilenc, volt egy telefon, hogy itt valami nagyon nagy van, hogy nézzem át, hogy szerintem valódi, nem valódi. (…) Akkor betettük a zenegépbe, és ó, akkor egyszer csak megszólal a Magyar Köztársaság miniszterelnöke. (…) Természetesen égnek állt a hajam, nagyon törtük a fejünket, hogy mit csináljunk. Mert aki ez volt – hogy világos legyen a képlet: én voltam a negyedik a sorban, a negyedik, így van. Tehát volt az első, aki vagy kihozta, vagy megkapta, hogy vigye. Volt aki megkapta, és természetesen rögtön arra az emberre és közvetlen rám gondolt, akihez ez eljutott. (…)  Na mindegy, volt egy ilyen, itt ültünk ketten, végighallgattuk kétszer azt az anyagot, és akkor most mi a lótúrót csináljunk.

Ment a telefon egy közös ismerősünkhöz, aki akkor már egészen, operatív szinten elég magasan volt. Onnantól kezdve hármasban törtük a fejünket, kb. 11-ig tartott ez az egész dolog. 11, majdnem fél 12-ig. Közben meg jöttek a telefonok, háromszor-négyszer legalább. Az informatikus hívott minket. Akiktől elindult, soha nem kerestek meg minket azóta sem egyébként, pedig pontosan tudják szerintem, az sosem keresett meg minket, sem más, hanem az informatikus, Gyuri, ez a neve. Többször hívott minket, hogy őt már nem tudom hányszor hívták, hogy mi van, mi van. Mondom mi az, hogy mi van, ezek ülnek a rádió előtt, hogy hátha elhangzik, vagy mi? Mondom, nyugalom. (…) Jött ez a harmadik Fideszes valaki, ő is el kezdett telefonálni, nem túl sok helyen, ugye nem mondhatott túl sokat telefonon, magától értetődik. Végül az a döntés született, hogy ez elmegy Debrecenbe. Ketten mentek el, én nem mentem velük. (…) Elrohantak Debrecenbe a Fidesz pártigazgatóval leültek, meghallgatták, riadóztatta a Fidesz felső vezetését, és végül is felhívták telefonon természetesen. Reggel hat óra körül elindultak Debrecenből Budapestre (…) ahogy leírták az ismerőseim az esetet, ilyen konspiratív körülmények között találkoztak valahol valakivel. Az a valaki például, az a Várhegyi Attila volt. De ott volt a Kósa, ott volt a Varga, ott volt a Navracsics még. Később pontosítom a névsort, de körülbelül ezek voltak. Plusz ugye az említett pártigazgató, meg a két szállító – már tőlünk. Elmondták az egész történetet, engem is felhívtak, nekem is el kellett mondanom, mondom jó, nekem már mindegy. (…)

Na, délelőtt tíz órakor közben tárgyaltak az elnökükkel, és arra született meg a döntés, hogy ezt minél előbb, mert nyilvánvalóan ők is hezitáltak és gondolkodtak, és végigrágták az egészet, hogy mi lesz ebből, ez kinek a hasznára fogja, hasznát fogja szolgálni, nem az hogy, egyébként ez tök érdekes dolog, hogy nem az hangzik el, vagy nem az a fő probléma, vagy nem az az első dolog, hogy felháborodik valaki azon, hogy a k…va anyját ennek a patkánynak, mert így az országomról, hazámról, satöbbi beszél. Hanem hogy akkor most mi van a dolog mögött. De ez a politika egyébként, úgyhogy ehhez nem lehet egy rossz szavunk, mert így működik. Mérlegelik, mi történjen, hogy történjen, hogy ezt maga a Fidesz jelentse be, ez olyan egyenértékű dolog lett volna, mint ahogy mi magunk teszünk fel bárhova is az anyagot. Végül úgy döntenek, hogy névtelenül azonnal kirakták ott helyben a másoltat, a lemezeket, nyolc darab készült. Azt már nem tudom, miért, akár törhetjük a fejünket, de végül is nem érdekes, csak zárójelben mondom, hogy sorrendet állítottak fel, és úgy indították a futárokat, nem onnan, nyilvánvaló, hanem akkor ezt is megoldották, hogy ki kapja meg elsőként az anyagot. Hát nem tudom, csak ilyen gyerekes játék volt, vagy szerintem inkább az, már túlizélték a dolgokat, elsőként az Origónak ment, Origó, Index és úgy következett a többi. Érdekes módon – a történetnek ezt a részét már mindenki tudja – az Origó nem merte, de azonnal riadóztatták elvileg a semmit sem tudó elvtársakat, akik elvileg nem tudhattak a szalag létezéséről, és ők azonnal stábválságot. (…)

Délelőtt – bocsánat, nem délelőtt, egy órakor hívták a szűkebb szocialista párt elnökségét ebben az ügyben. Annyit tudok ezzel kapcsolatban, hogy akkor, délután egykor kész volt már (…) az este közzé tett nyilatkozat, és amit vasárnap a Gyurcsány elmondott, az már délután egy órakor kész volt. (…)

Az első tizenkét óra 00-kor, vasárnap délelőtt 12.00-kor az Origó kapta meg, és utána fél órás intervallumokban került el a többi helyre. Délután háromkor fejezték be, akkor kapta az utolsó. Amikor megkapta az utolsó, akkor már a Magyar Rádió hozta le. (…)

A felvételt Rózsa-Floreshez eljuttató személyről Rózsa-Flores azt mondta: „Gyurinak odaadta, az egy régi motoros, valamikor állambiztonság III/II-es volt, egyébként vállalkozó, egyébként pont kormány idején szakértői minőségben dolgozott az NBH-nál, de azóta semmi ilyen jellegű kapcsolata. Ő azt mondta, hogy szó szerint azt mondta, neki, két dolgot mondott, mindkettő ellentmond egymásnak, mert a két személy kapcsolatát én ismerem. Először azt mondta, hogy a Szilvásy köréből került ez a szalag hozzá, nekem visszafelé a kérdésem az volt, és követeltem, hogy tegyék fel a kérdésem – nem találkoztam vele, de tudom, hogy ki az -, hogy akkor miért nem hozták nyilvánosságra maguk. Miért kell ez az egész cirkusz? (…)

És marad a Szilvásy, és ha a Szilvásy, akkor egyértelmű, hogy szántszándékkal lett ez az egész folyamat megcsinálva. Magyarul a Gyurcsány is benne van. Szilvásy gyakorlati ember .. vagy ők találták ki ezt az egészet, Szilvásy a legnagyobb koponya ebben az egész társaságban, lehetnek mások a különböző csoportok a szocialista párton belül, de aki igazán koponya, viccen kívül mondom, aki igazán nagy koponya a látható, ismerős szocialista párti vezetők közül, ő az, a hatalom az ő kezében van.” 

Címkék: mszp orbán fidesz gyurcsány szilvásy kósa kiss péter őszöd várhegyi rózsa-flores jobbnet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avakkomondor.blog.hu/api/trackback/id/tr425333333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása