Nemzeti hunorportál

Tengerpart épül Felcsúton

part11.jpg

A beruházás a TAO program keretében valósul meg kizárólag magáncégek adományaiból.

A trafikalapú társadalmak

traf11.jpg

A trafikalapú társadalmak szubsztanciája, hogy mindenki szív. 

Sztárok esznek az éhezőkért

Hepi börzdéj, Viktor!

Így köszöntötték a magyar emberek az 50 éves Orbán Viktort. Volt, aki dalra is fakadt.

Egy nap alatt angolul


avatár11.jpg

Tanuljon nyelveket gyorsan, olcsón. Három nyelv akár egy nap alatt. (X)

Párttá alakul a Vakkomondor

vak11.jpg

Az elmúlt hónapok politikai játszmái arról győztek meg minket, hogy önálló pólusképző erőként mérettessük meg magunkat. 

A baloldali egységkormány

trió.jpg      A Degesz étkezde különtermében állították össze.

A Közgép nyerte az X-Faktort

x-faktor_1234.jpg

Simicska Lajos és Németh Lászlóné felejthetetlen alakítást nyújtott 

Mesterházy: A bukás

Az igazi rezsicsökkentés

alien11.jpg     Házi atomreaktort minden magyar családba! 

"Jó helyre születtem"


lőrinc_1.jpgExkluzív interjú Mészáros Lőrinccel, a leggazdagabb gázszerelővel.

Zambó Krisztián és a Fidesz

    Egy nem választási csalás összefoglalója 

King írja az Alaptörvényt

farkas1234.jpg"Bízzuk profira!" Stephen King írja az Alaptörvény újabb módosítását. 

Sírásó tanfolyam indul

sírásás9999333 (1).jpg

A kormány által támogatott képzéseken az állampolgárok gyorsan elsajátíthatják a szociális temetés alapjait. 

Magyar keresztapák

krapek11.jpg

Matolcsy, Pintér és Simicska tiszteletére lett George Alexander Louis a brit herceg  

A Békemenet az árvíz ellen

beke11.jpg„Tudjuk, hogy a rezsicsökkentésre és a bankok megadóztatására adott brüsszeli válaszlépés áll a Duna áradása mögött."

A Vakkomondor igazi arca

Nem bízzuk amatőrökre, inkább leleplezzük mi magunk a Vakkomondor mögött álló offsore céghálót. 

Mint tudjuk, a Vakkomondort a Szerkesztőbizottság szerkeszti. A Szerkesztőbizottság felügyelőbizottságának igazgatótanácsát a Cipruson bejegyzett Come On Door Ltd. többségi tulajdonában álló Igor Szergejevics Kalasnyikovról elnevezett, fegyverszétszereléssel foglalkozó cég által alapított „Kevés szóval oroszul: Da” Kft. kisebbségi tulajdonosa vezeti.

A cég többségi részvénypakettjét a Gutenberg Könyvvizsgáló GmbH-t jegyző  iroda szerezte meg, miután a kartellgyanús ügylet elől elhárultak a jogi akadályok.

Az akvizíció után az új tulajdonos közölte a szerkesztőséggel, hogy semmilyen szinten nem kíván beleszólni a Vakkomondor tartalmi kérdéseibe. Ezt követően hozzálátott az első cikk lediktálásához.

Itt lehet anyázni

Klassz volt a nyár

semjén-hoffmann22.jpgNem csak az Orbán-lányok, de kormánytagok is felszabadultan buliztak a bícsen.

Több ismert színész is jelezte, hogy vállalná a szerepet, a végső szót Andy Vajna mondja ki.  

A márciusi havazás során nyilvánosságra hozott miniszterelnöki film sikerén felbuzdulva – amikor Orbán Viktor és Pintér Sándor felvett két stoppost az autópályán – az illetékesek elkezdték az újabb produkció munkálatait.

árvíz1.jpg

A dokumentumfilm munkacíme: „Megmentett a miniszterelnök”. A főszereplő természetszerűleg adott, jelenleg az árvízből kihúzásra kerülő áldozatok kiválasztása zajlik. Az etyeki castingon Andy Vajna, a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos mondja ki a végső szót, de annyi már tudható, hogy a hitelesség miatt az úszni nem tudó jelentkezők esélyei jóval nagyobbak.   

A Vakkomondor információi szerint több ismert színész is jelezte, hogy vállalná a szerepet: Nemcsák Károly, Balázs Péter és Eperjes Károly is tudatta, bármikor készek beugrani.  

Címkék: film vajna eperjes mentés árvíz casting nemcsák

31 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://avakkomondor.blog.hu/api/trackback/id/tr135345811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sir Galahad 2013.06.07. 13:21:31

Szerintem meg kéne keresni azt az elveszett kislányt, akit annak idején Gyurcsány talált meg, hátha ezt is elvállalja :)

Netuddki. 2013.06.07. 13:47:43

Nincs az a pénz amiért hagynám, hogy az orbán megmentsen. Mind tudjuk mi történik azzal amit az orbán viktor megment...

Elijah_Baley 2013.06.07. 14:07:56

határontúli színészek természetesen előnyt élveznek :)

ob.szerver 2013.06.07. 15:11:29

Miután elkészül a "Megmentett a miniszterelnök" című film, lehet kezdeni a "Tönkretett a miniszterelnök"-öt.

Az viszont nem fog beleférni 90 percbe, még vázlatosan is szűk lenne rá 8-10 évad. És mivel a főszereplő ezzel nagyot kaszálna, valószínűleg Simicskára osztanák.

kovacs55 2013.06.07. 15:26:02

@Sir Galahad:
kifelejtetted az elajulo de utolso pillanatban megfogott fleto szovivöt....

budy01 2013.06.07. 16:39:04

Szerintem csakis egy határon túli szlovák-magyar kettősállampolgár jöhet szóba, akit idáig sodort a víz...

Dolgozónép 2013.06.07. 16:58:27

"Bartus László: Paprikajancsi
Megnéztem az Orbán Viktorról készült videót, amint éppen a Dunának parancsol, szemmel veri, és látványosan az árvíz ellen védekezik. A hangot elnémítottam, mert nem vagyok képes hallgatni ennek az embernek a hangját, és inkább a gesztusaira akartam koncentrálni. Nem értem, hogy a magyarok hova tették a szemüket és az eszüket. Ennek az embernek az arcán a tömény butaság és az érdektelenség látszott, képtelen volt megjátszani a legkisebb érdeklődést. Valamiféle élet akkor költözött bele, amikor körbeállták és rajongták, és élvezte a helyzetet, de már abba is kezd belefásulni. Fontoskodott, nyalogatta a szája szélét, ment az apró lábaival, mint a dúvad, mint akinek azonnal intézkednie kell, vagy bátorságot kell lehelnie az elcsigázott védekezőkbe................................. Igazi paprikajancsi.
Normális ember ilyenkor nem megy a gátra, hanem hagyja dolgozni azokat, akiknek ez a feladatuk. Egyetlen haszna a gazda látogatásának az volt, hogy Bakondit, a katasztrófavédelem főigazgatóját kivonta a munkából, és ezzel sokat segített a védekezésben. Bakondi maga a katasztrófa, akit el kellene hárítani, kevés botrányosabb vadbarom dolgozott a magyar közigazgatásban, mint ez a korrupt pojáca, aki semmihez nem ért, de ahova lép, ott fű nem terem.A videó arra jó volt, hogy az egyszerű ember is láthassa a magyar védekezés minőségét. A miniszterelnököt egy töküres sátorba vezették, ahol elvileg a hadműveleti központnak kellett volna lennie, számítógépekkel, műholdas kapcsolattal, elektromos térképekkel, légifelvételekkel. Ehelyett egy üres pad mellé ültették ezt az ökröt, és elétoltak egy turisták számára sem nagyon használható térképet, amelyen semmi nem látható. A térképet Orbán buta fejjel nézegette, nem kizárt, hogy fordítva tartotta, és megpróbált úgy beszélni róla, mintha bármi köze lenne ahhoz, ami zajlik. Arcán a totális érdektelenség és a tömény butaság tükröződött ezúttal is. Azoknak a közhülyéknek a bamba tekintete, akik azt képzelik, hogy mindenhez értenek, de fogalmuk sincs semmiről.
Aztán baromi határozott léptekkel, mint az észak-koreai gyerekdiktátor, körbevonult, kerestek neki egy helyet, ahol csizmát is húzhatott, mert az látványos. A gáton megállt a munka, az emberek nézték a csodabogarat, ő pedig élvezte, hogy nézik, és fürdőzött a dicsőségben, leereszkedően jópofizott, de az látszik, hogy már nem tud kizökkenni a Bástya elvtárs szerepből. A propagandavideó éppen olyan képet mutatott róla, amilyen ő maga, és azt az ijesztő helyzetet mutatta be, hogy van itt egy mindenhez értő vadbarom, aki belepofázik mindenbe, aki azt képzeli, hogy nélküle semmi nem működik, az emberek akkor nyugodnak meg, ha látták őt a gáton, mert akkor már nagy baj nem lehet. Mindent neki kell megmondani, szakembert egyet sem láttunk, csak remélni merjük, hogy azok vannak valahol, és amíg a paprikajancsi körbejár, addig ők szakszerűen teszik a dolgukat. Ha nem így van, akkor itt minden csak az egyes emberek leleményén és a Dunán múlik, mert hogy ez a felcsúti hólyag nem fog megvédeni senkit, az biztos. Ez mindenesetre a videóból kiderült.
A legszebb jelenet az, amikor a töpörtyű a végén felkapaszkodik, és próbál fontoskodva átkukucskálni egy palánkon, mert neki az fontos. Az sokat segít. Egy darabig úgy nézett ki, hogy hátra fog esni, fejjel a pocsolyába, de sajnos nem történt meg. Átnézett Orbán a palánkon, ahol semmi nem volt, most már megnyugodhat a magyar, látta a Viktor, mi van a palánkon túl, jó kezekben van az ország. A jelenet pont olyan volt, mintha egy lövészárokból kukucskálna ki, és keresné az ellenséget. Szerencséje van az országnak, hogy ez a köcsög egyelőre nem vitte bele egyetlen háborúba sem, mert el lehet képzelni, amikor a felcsúti hadvezér körbemegy a fronton, és kiadja a hadászati utasításokat, mert ő mindenhez ért. Magára adó szakember elkergette volna, és kikérte volna magának, hogy bármibe beleszóljon. De ilyen szakember ebben a maffiában már régen nincs.
Szegény Duna, ha tudta volna, mire használják fel, biztosan öt méter magasan önti el Budapestet. Mi mindent látott már ez a folyó, és mennyi mindent fog. Nem csoda ha néha árad, mert ennyi mocskot levinni nem könnyű.
Sajnálom, kedves magyar testvérek, nekem csak a hányinger jut eszembe. Undorodom ettől a palitól is, és az egész országtól, mindenkitől, aki eltűri, hogy ez a tehetségtelen disznóólpucoló ezt eljátssza velük......................................
Most már csak azt nem tudom eldönteni, hogy kit utálok jobban: ezt a törpe futballista stricit, aki közpénzen stadiont építtet a háza mellé, akinek a hóbortjába fizetnek be a cégek, ha életben akarnak maradni, mint egy kolumbiai kokainbárónak, akit ennek a feléért életfogytiglanra ítélnének egy korrupciós perben még Kínában is, vagy az ellenzékét, amely ehhez statisztál? Azt hiszem, az utóbbit.
Ez az ország halálra van ítélve. De megérdemli. Ennek az országnak nem a Duna a legnagyobb baja. A Duna itt a legkisebb baj. A Duna az egyetlen, amelyre szeretettel gondolok."

gnme 2013.06.07. 17:44:36

istenem, ingyenkaja volt

az ingyenélők ráröpültek, mint muslinc a borospohárra

sátorba vezették? ..mióta maláriás, fél a szúnyogtól

valaki senki 2013.06.07. 18:24:21

Nekem az jutott eszembe, milyen sz@r ennek az országnak, hogy egyetlen ember van, aki mindenhez ért, mindenben dönt... Egy normális kormányzás szerintem úgy kéne kinézzen, hogy telerakok minden poziciót jó szakemberekkel, akik az adott területen profik, és egy kormányfő tudja, megbízhat a szakértelmükben, és elfogadja tanácsaikat, kidolgozott startégiájukat az adott területen. Erre nálunk, Orbán elment Brüsszelbe, leesett a hó, megállt az élet, szemét autósok miatt, akik nem tudták csütörtökön, hogy pénteken majd katasztrófát mennek védeni! Ezt a hibát nem akarják megismételni, most tehát mindenhol ott van, ami egyébként helyes dolog, csak tök felesleges! Én szeretném, ha olyan kormányunk lenne, ahol végre a politikailag megbízhatókat szakmailag megbízhatókra cserélik le! Lehetne ilyen "rendelést" leadnom?

fefe79 2013.06.07. 19:04:45

Kerényi is jelentkezhetne... és ha már bent van a vízben, nem ragaszkodom hozzá, hogy kerüljön is ki onnan.

1055 2013.06.07. 19:37:07

@Dolgozónép: Ennek az országnak az a fő baja kedves barátom hogy a Bartus féle szarjankók által támogatott senkiházi tróger balliberális söpredék hatalmon lehetett.

kzoltana 2013.06.07. 19:55:27

Eközben Kósa Lulunak melege van. Jó a bulid, Lajos, csak sok itt a köcsög.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/4681_kosa_lulunak_melege_van

J.László 2013.06.07. 20:39:43

Gyurcsány megtalált kislányát vagy a karjaiba ájult szóvivőt javaslom.

De lehetne maga Gyurcsány is, amikor műkönnyezett a vasúti baleset áldozatain, mint egy D kategóriás filmben.

röhögő 2013.06.07. 20:45:18

@J.László: Te még mindig Gyurcsánynál tartasz? :-))

J.László 2013.06.07. 20:48:21

@röhögő:
Ő volt az elmúlt száz esztendő legnagyobb showman-je. Ha szerepről van szó, Gyurcsány az első, aki szóba jöhet.

röhögő 2013.06.07. 20:58:19

@J.László: De ha Viktoron röhögünk, te egyből jössz Gyurcsánnyal. Szánalmas.

J.László 2013.06.07. 21:00:29

@röhögő:
Figyelj @röhögő. 2006-ban - tudod, azon a bizonyos napon - csorgó nyállal verted a farkadat a Gyurcsányra. Ne is tagadd. Most itten meg úgy teszel, mintha...

röhögő 2013.06.07. 21:01:11

@valaki senki: Momentán Pintér igen csak alkalmas személy a posztján. Messze kimagaslik az Orbán kormány többi tagja közül.

röhögő 2013.06.07. 21:04:31

@J.László: Ezt honnan veszed? Te pörögsz a Gyurcsányon, te vagy a betege. :-))
Különben meg mi a fasz volt 2006-ban amire szerinted élveztem? Ja, hogy Viktorkád megint vesztett! Azt igen, azt élveztem.

porch monkey 4 life! 2013.06.07. 21:07:18

Ti miért nem vagytok a gáton? Mert a pofázás az megy...

röhögő 2013.06.07. 21:08:45

@porch monkey 4 life!: Én speciel kedden 6 órán keresztül töltöttem homokzsákot.

porch monkey 4 life! 2013.06.07. 21:17:31

Nem kételkedem, én is voltam tegnap és ma is (hiába szoktam focizni, bevallom, irodai alkalmazottként rendesen kipurcantam).

Egyszerűen azt nem értem, miért kell ilyenkor is politizálni. Kint egymás mellett nyomták a cigányok és magyarok, jobb- és baloldaliak, mégis mindent a bajtársiasság uralt. Ráadásul OV magához képest visszafogottan szerepel. Persze a német baloldali sajtó amiatt is támadta, hogy miért van mindig a helyszínen..

Már a hóviharnál is azon az elven voltam, hogy ráér utólag is fikázni, azt úgysem ússzuk meg :)

röhögő 2013.06.07. 21:37:46

@porch monkey 4 life!: Ha Orbán nem használná propagandára az árvizet, akkor nekünk nem kellene politizálni, ez ennyire egyszerű.

gnme 2013.06.07. 21:57:09

@röhögő: milyen árvizet? ...szétnéztem magam körül, nemhogy árvíz ..semmi

hullaszag, péntek este

orbán zavarog? ..egyéni szoc.

komplikato 2013.06.07. 21:57:31

@porch monkey 4 life!: Tegnap is írtam, azzal semmi baj, hogy kamu terepszemlézik, mint a nyugati kollégái, de amikor ilyen hülyeségek mennek a hírekben, hogy Orbán Viktor az MTI-t tájékoztatta ... bla bla.
WTF?
Nem azért fizetik az ME-t, hogy a tucatnyi buta szóvivője helyett beszéljen és főleg nem az ő dolga, hogy Bakondiék helyett bárkit tájékoztasson.

Szóval fenti posztolónak "az ember aki mindenhez értett" témában igaz vagyon.

Mesterlövész 2013.06.07. 22:16:29

@1055: De most basszátok meg, ti vagytok, szar dolog ezzel a lejárt dumával jönni. Itt volt három kib.ott év tenni valamit. Ja persze, aközben nem lehetne másra mutogatni, úgyhogy az nem buli. Remélem, ebben az országban maradsz. Az épp elég neked.

Óz, a nagy varázsló 2013.06.07. 22:51:40

@1055:
Vagy inkább az, hogy egy Orbán-féle faszkalapot megválasztott 2,5 millió hozzád hasonló agyatlan barom.

kovacs55 2013.06.08. 10:48:59

@Dolgozónép:
Normális ember ilyenkor nem megy a gátra, hanem hagyja dolgozni azokat, akiknek ez a feladatuk.

Azt hiszem a hös "tancoljferi"-re gondoltal...iroasztal mellöl iranyitott, es lam parancsara elvonult az arviz, persze biztos elö lehetne kaparni fenykepeket a hös arvizi mentöröl....
süti beállítások módosítása