Nemzeti hunorportál

Tengerpart épül Felcsúton

part11.jpg

A beruházás a TAO program keretében valósul meg kizárólag magáncégek adományaiból.

A trafikalapú társadalmak

traf11.jpg

A trafikalapú társadalmak szubsztanciája, hogy mindenki szív. 

Sztárok esznek az éhezőkért

Hepi börzdéj, Viktor!

Így köszöntötték a magyar emberek az 50 éves Orbán Viktort. Volt, aki dalra is fakadt.

Egy nap alatt angolul


avatár11.jpg

Tanuljon nyelveket gyorsan, olcsón. Három nyelv akár egy nap alatt. (X)

Párttá alakul a Vakkomondor

vak11.jpg

Az elmúlt hónapok politikai játszmái arról győztek meg minket, hogy önálló pólusképző erőként mérettessük meg magunkat. 

A baloldali egységkormány

trió.jpg      A Degesz étkezde különtermében állították össze.

A Közgép nyerte az X-Faktort

x-faktor_1234.jpg

Simicska Lajos és Németh Lászlóné felejthetetlen alakítást nyújtott 

Mesterházy: A bukás

Az igazi rezsicsökkentés

alien11.jpg     Házi atomreaktort minden magyar családba! 

"Jó helyre születtem"


lőrinc_1.jpgExkluzív interjú Mészáros Lőrinccel, a leggazdagabb gázszerelővel.

Zambó Krisztián és a Fidesz

    Egy nem választási csalás összefoglalója 

King írja az Alaptörvényt

farkas1234.jpg"Bízzuk profira!" Stephen King írja az Alaptörvény újabb módosítását. 

Sírásó tanfolyam indul

sírásás9999333 (1).jpg

A kormány által támogatott képzéseken az állampolgárok gyorsan elsajátíthatják a szociális temetés alapjait. 

Magyar keresztapák

krapek11.jpg

Matolcsy, Pintér és Simicska tiszteletére lett George Alexander Louis a brit herceg  

A Békemenet az árvíz ellen

beke11.jpg„Tudjuk, hogy a rezsicsökkentésre és a bankok megadóztatására adott brüsszeli válaszlépés áll a Duna áradása mögött."

A Vakkomondor igazi arca

Nem bízzuk amatőrökre, inkább leleplezzük mi magunk a Vakkomondor mögött álló offsore céghálót. 

Mint tudjuk, a Vakkomondort a Szerkesztőbizottság szerkeszti. A Szerkesztőbizottság felügyelőbizottságának igazgatótanácsát a Cipruson bejegyzett Come On Door Ltd. többségi tulajdonában álló Igor Szergejevics Kalasnyikovról elnevezett, fegyverszétszereléssel foglalkozó cég által alapított „Kevés szóval oroszul: Da” Kft. kisebbségi tulajdonosa vezeti.

A cég többségi részvénypakettjét a Gutenberg Könyvvizsgáló GmbH-t jegyző  iroda szerezte meg, miután a kartellgyanús ügylet elől elhárultak a jogi akadályok.

Az akvizíció után az új tulajdonos közölte a szerkesztőséggel, hogy semmilyen szinten nem kíván beleszólni a Vakkomondor tartalmi kérdéseibe. Ezt követően hozzálátott az első cikk lediktálásához.

Itt lehet anyázni

Klassz volt a nyár

semjén-hoffmann22.jpgNem csak az Orbán-lányok, de kormánytagok is felszabadultan buliztak a bícsen.

A Continental Science tanulmánya szerint a magyar stratégia világméretekben megoldást jelenthet.

A tudásalapú társadalmak jól látható hanyatlása aggasztó jövőt tár a következő generációk iránt felelősséggel viseltető kormányzatok elé. Világszerte keresik a megoldást, ám mindeddig kevés sikerrel – állapítja meg a Continental Science legújabb tanulmánya. Éppen ezért szinte forradalmi az a változás, ami Magyarországon zajlik - az átállás a trafikalapú szociokulturális berendezkedésre, írja a cikket jegyző John Sánta, a világhírű elméleti szakember. Szerzőtársa, John Lázár ugyanitt megállapítja: az átálláshoz nélkülözhetetlen, hogy már az egészen fiatal korosztály számára tudatosítsuk: a trafik – hatalom.

dohánybolt.jpg

A trafik megszerzése, felhalmozása, gyarapítása nélkül ma már elképzelhetetlen a fejlődés. Trafikunk folyamatos szélesítése és mélyítése (ajánlott méretek: 70-90 cm/hónap) a szép új világ kialakulásának egyedüli záloga. (Pontosabban: vannak elképzelések a zálogalapú társadalmak kialakításáról is, ám, mint Attila Pataky, a téma első számú szakértője megállapítja, e kérdésben egyelőre az UFO-ké a főszerep.) 

A trafikalapú társadalmak szubsztanciája, hogy mindenki szív. Amennyiben ugyanis visszaesik a belső kereslet, az először a trafiktulajdonos felső tízezer, majd az abból táplálkozó középosztály lecsúszását eredményezi, és végső soron atomizálja a társadalmat. Éppen ezért egyedülálló az a kormányzati stratégia, melynek első lépéseként a romkocsmák mintájára – nagyarányú pénzkivonással – romegyetemeket hoznak létre, hiszen ez megkönnyíti a szakítást a mostanra totális csődöt mondott tudással. „Tudni sokan tudnak, de viszont azonban trafikja nem mindenkinek van” – szögezi le John Sánta, a világhírű elméleti szakember, aki ugyanakkor, mint Magyarország első számú trafiktulajdonosa, gyakorlati terepen is bizonyított.

Természetesen akármilyen fejlett is egy ország, akármennyire magas szintű is az alkalmazott trafiktechnológia, saját társadalmát mégsem lehet a végtelenségig szívatni, írja John Lázár. „Éppen ezért nyitunk Kelet felé: ha működő tőkét nem is, néhány százezer harmadik világbeli menekültet minden további nélkül képesek vagyunk bevonzani, és ők még évtizedekre megalapozhatják a trafik-felső tízezer növekedését.”   

Címkék: sánta trafik lázár continental

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://avakkomondor.blog.hu/api/trackback/id/tr35394938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elijah_Baley 2013.07.08. 09:18:54

nyilvánvalóan korlátlan expanziós lehetőséget rejt magában a trafiklét, természetesen ennek támogatására az oktatás rendszerét kell megváltoztatni.
egyfelől sok kémikusra van szükségünk, hogy a tudományos alapon szervezett dohányipari kutatásokkal folyamatosan növekvő volument generálni és kiszolgálni tudjuk, csökkentve a káros nikotintartalmat, növelve a THC és és egyéb jutalmazó jellegű adalékanyagok arányát, másfelől, és ez talán még fontosobb, az új, kétharmados boldogságba beleszületett generációt eleve rá kell tanítani a nemzettámogató magatartásformára.
szülőotthonokban el kell kezdeni osztogatni a nemzeti dohány szimbolikájú mercsendájzingot, trafikos rugdalózókat, bagószagú pelenkakészletet, az iskolai büfékből ki kell vonni az egészségkárosító csipsz és csokiféléket és helyette vanília, karamell és feketecsoki ízű, gyerekek által is fogyasztható -rágható, vagy gyermeki kézben ergonómikusan elférő, mini v slim kiszerelésű dohány termékeket kell árusítani.
süti beállítások módosítása