Nemzeti hunorportál

Tengerpart épül Felcsúton

part11.jpg

A beruházás a TAO program keretében valósul meg kizárólag magáncégek adományaiból.

A trafikalapú társadalmak

traf11.jpg

A trafikalapú társadalmak szubsztanciája, hogy mindenki szív. 

Sztárok esznek az éhezőkért

Hepi börzdéj, Viktor!

Így köszöntötték a magyar emberek az 50 éves Orbán Viktort. Volt, aki dalra is fakadt.

Egy nap alatt angolul


avatár11.jpg

Tanuljon nyelveket gyorsan, olcsón. Három nyelv akár egy nap alatt. (X)

Párttá alakul a Vakkomondor

vak11.jpg

Az elmúlt hónapok politikai játszmái arról győztek meg minket, hogy önálló pólusképző erőként mérettessük meg magunkat. 

A baloldali egységkormány

trió.jpg      A Degesz étkezde különtermében állították össze.

A Közgép nyerte az X-Faktort

x-faktor_1234.jpg

Simicska Lajos és Németh Lászlóné felejthetetlen alakítást nyújtott 

Mesterházy: A bukás

Az igazi rezsicsökkentés

alien11.jpg     Házi atomreaktort minden magyar családba! 

"Jó helyre születtem"


lőrinc_1.jpgExkluzív interjú Mészáros Lőrinccel, a leggazdagabb gázszerelővel.

Zambó Krisztián és a Fidesz

    Egy nem választási csalás összefoglalója 

King írja az Alaptörvényt

farkas1234.jpg"Bízzuk profira!" Stephen King írja az Alaptörvény újabb módosítását. 

Sírásó tanfolyam indul

sírásás9999333 (1).jpg

A kormány által támogatott képzéseken az állampolgárok gyorsan elsajátíthatják a szociális temetés alapjait. 

Magyar keresztapák

krapek11.jpg

Matolcsy, Pintér és Simicska tiszteletére lett George Alexander Louis a brit herceg  

A Békemenet az árvíz ellen

beke11.jpg„Tudjuk, hogy a rezsicsökkentésre és a bankok megadóztatására adott brüsszeli válaszlépés áll a Duna áradása mögött."

A Vakkomondor igazi arca

Nem bízzuk amatőrökre, inkább leleplezzük mi magunk a Vakkomondor mögött álló offsore céghálót. 

Mint tudjuk, a Vakkomondort a Szerkesztőbizottság szerkeszti. A Szerkesztőbizottság felügyelőbizottságának igazgatótanácsát a Cipruson bejegyzett Come On Door Ltd. többségi tulajdonában álló Igor Szergejevics Kalasnyikovról elnevezett, fegyverszétszereléssel foglalkozó cég által alapított „Kevés szóval oroszul: Da” Kft. kisebbségi tulajdonosa vezeti.

A cég többségi részvénypakettjét a Gutenberg Könyvvizsgáló GmbH-t jegyző  iroda szerezte meg, miután a kartellgyanús ügylet elől elhárultak a jogi akadályok.

Az akvizíció után az új tulajdonos közölte a szerkesztőséggel, hogy semmilyen szinten nem kíván beleszólni a Vakkomondor tartalmi kérdéseibe. Ezt követően hozzálátott az első cikk lediktálásához.

Itt lehet anyázni

Klassz volt a nyár

semjén-hoffmann22.jpgNem csak az Orbán-lányok, de kormánytagok is felszabadultan buliztak a bícsen.

Politikai atombombát fejlesztett ki a párt Gucci-díjas kampánystábja. Háttérben a Quaestor.

Eldőlt a 2018-as választás, sőt az is, hogy simán meglesz a kormánypártok újabb kétharmados többsége. Bár első hallásra meglepő, mindezt a Quaestor-botránynak köszönhetik. 

Miért is? 

Hát azért, mert a történetben ott van, mint cseppben a tenger, a kormány szociálpolitikájának egésze. 

Mert mi is történt? 

Hát az, hogy a 150 milliárdos Quaestor-csalás legújabb lépéseként Tarsoly Csaba vezérigazgató posztját Orgován Béla vette át.

Természetesen a nemzetvesztő ellenzék és a mocskos liberális média most azt próbálja bemesélni, hogy Tarsoly a Kaya Ibrahim-modellt követve próbál kibújni a felelősségre vonás alól, amikor a nyolc elemit végzett, korábban közmunkásként dolgozó Orgován Bélára ruházta a vezérigazgatóságot, ám a valóságban nem ez a helyzet.

Hanem az, amit a kormány mindig is hangoztatott:

1, A közmunka világából igenis van út a versenyszférába

2, A keményen dolgozó kisember is boldogulhat Magyarországon

3, Megfelelő szociálpolitikával a megtévedt - börtönviselt - polgártársaink is visszavezethetőek a társadalomba, sőt, szerencsés esetben a felső tízezerbe.  

(Arról még nincsenek hírek, hogy Orgován Bála melyik pozíciót foglalja el Tarsoly helyett az MLSZ-ben, illetve, hogy a Győr díszpolgára címet átveszi-e a vezérigazgatósággal együtt.)  

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://avakkomondor.blog.hu/api/trackback/id/tr697300757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

program készítő 2015.03.24. 18:58:20

Amíg a mai ellenzék emberileg és politikailag gyenge,addig a fidesz csoport erős,jelenleg nincs olyan párt,aminek médiája,programja megfelelő lehetne a kormányra.

a nagy hohoohooo 2015.03.24. 22:15:21

@program készítő: Oké, látod a hangokat is?
Csak egy jó tanács kedves Barátom,ne menj a saját szemed után ,mert amiről te/tyű azt hiszed,hogy szemed ,az valójában a schegged.
Ott volt,van az MSZP programja,volt jó a Dk-nak is,mindegyiké jobb volt az orbáni :"Folytatjuk".
A civilek összedobtak tizenkilenc kérdést, hogy megrengessék a NER alapjait. A megrengetéshez nincs szükség semmi másra, csupán arra, hogy a kérdéseket népszavazásra lehessen bocsátani, s az sikeres és eredményes legyen. Majdnem közömbös, hogy milyen kérdések születtek. Lehetett volna kevesebb, mondjuk a klasszikus tizenkettő. Lehetett volna több, mondjuk száz. Kérdéseket nem nehéz megfogalmazni egy olyan korban, amikor a hatalomnak saját magán kívül semmi sem szent. A lényeg az lenne, hogy megnyíljon a lehetőség annak felméréshez, van-e kormányváltó hangulat a jogállamhoz kötődő szavazók körében. A lényeg az lenne, hogy ne csak kérdések, hanem válaszok is szülessenek. Olyan válaszok, amelyek alkalmasak arra, hogy utat mutassanak az embereknek egy másik irányba, mint amerre ma az ország tántorog.
Az a baj a baloldali szavazókkal, hogy semmi sem elég jó nekik. Tessék példát venni a jobboldaliakról! A FideSS lop, alkalmatlan embereket nevez ki szinte minden pozícióba, a neonáci Jobbik magán kívül mindenkit gyűlöl, szintén alkalmatlan bármire is és mindkét párt Oroszország felé kötelezi el hazánkat. És ez a két párt a többségnek megfelel, minden hibájával együtt. És mi van a baloldalon? A baloldali szavazó elvárja, hogy legyen egy olyan párt, amelyben senki nem lop egy fillért sem, amelyben mindenki hiteles, képzett, karizmatikus. Egy olyan pártra várnak, amely tökéletes. Jobb lenne felébredni: ilyen párt NINCS!!! Vagy nincs karizma, vagy lopnak, valami hiba mindig van. Tessék már megérteni két alapvető dolgot: a választáson pártok indulhatnak, a pártokat pedig emberek csinálják. Bőven van választék a demokratikus oldalon, még a Gyurcsány gyűlölők is találnak pártokat, nem is egyet. A baj az, hogy még mindig a messiást várjuk. Van egy szomorú hírem: soha nem fog eljönni! Tessék választani!
Nagyon okosakat írhat mindenki, de még mindig nem hallottam egyetlen javaslatot, amivel le lehetne váltani a NER-t. Fikázni nagyon könnyű gyerekek, de némileg igazságtalan, ha már a civilekbe is belerúgunk, ha előállnak valamivel. Ti vagytok azok, akik egész nap kávézókban ücsörögtök, baromi komoly vitákat folytattok le kultfilmekről vagy épp az univerzum létezésének okáról, de amikor fel kéne emelni a seggeteket, és tiltakozni kellene, akkor bealszotok, majd amikor felébredtek, ilyen és ehhez hasonló oldalak cikkeihez írtok - természetesen álnéven - kommenteket, amikben azokat baszogatjátok, akik legalább tesznek valamit. A demokratikus oldal célja, hogy Orbánt hatalomban tartsa? Ti hol éltek, de komolyan? Kész Zoltán nem nyert Veszprémben? Eltűnt a kétharmad? Nem a demokratikus oldallal van a probléma, hanem veletek, mert ti csak fikáztok, mindenféle vízió nélkül. Gratulálok!
A 19 kérdés lefedi az ország legfőbb problémáit.A 19 kérdés egyrészről szimbolikus, mint amolyan utolsó, demokratikus eszköz amivel visszaállítható a legtöbb orbáni-gazság, másrészről pedig, mindegyikét elutasítani az NVB... akarom mondani, az éra részéről, politikai öngyilkosság lenne.
A 19 kérdés esetleges elutasítása esetén viszont jöhet végre az oly sokszor áhított s megálmodott kapa/kasza.
A 19 kérdés ellenében nekem csak egy kérdésem vanamindigmindenkitésmindentfikázósemmittevőkhöz?
Ha ahhoz sem vette a fáradtságot, hogy kimenjen a tüntetésre,és/vagy elolvassa, értelmezze a 19 kérdést,és/vagy adott esetben anonim módon elmenjen majd "népszavazni" azokról,miből gondolja, hogy pont a kapa/kasza opciót lesz mersze bevállalni, ahol elvesztheti az állását, a családját, megsérülhet, meghallhat, elvesztheti a tulajdontárgyait is, a szabadságát, a méltóságát, az emberiességbe vetett hitét?
Egy ellenzéki népszavazásnak nem az a lényege baszki, hogy átvegyék az irányítást a kormánytól, olyan dolgokat megszavazva, amiket a kormány nem akar, hanem az, hogy találjanak egy olyan kérdést, ami mögé valódi tömeget tudnak állítani és ezzel megmutassák, hogy le lehet győzni a FideSSt. Magyarul erőt mutatni, összekovácsolni az ellenzéki embereket, satöbbi.
A magyar értelmiségi gyakorlatilag mindent szanaszét tud beszélni és kritizálni még bimbózó korában. Olyan ez, mint a magyar foci, minél több "szakértő kritikus" kiséri útját, annál silányabbá lesz. Jön az egyrészt, meg a másrészt duma. Ha sapka van a civilen, akkor azért rossz, ha meg nincs, akkor azért. Az nem érv, hogy túl sok feszíti a társadalmunkat, mert talán épp emiatt kellene több türelmet tanusítanunk ahhoz, hogy energiáinkat ne fecséreljük.

Arthur Bloch 2015.03.25. 05:30:19

@ a nagy hohoohooo:- a "magyar"-történelem már régóta igazolja mindazt,amit a komment meglehetős pontossággal leír!KECÓ már rég meglátta,hogy hogyan lehet ezzel "élni" = visszaélni.Hajrá...

Vidéki 2015.03.25. 08:26:59

"Tarsoly Csaba vezérigazgató posztját Orgován Béla vette át."

Meg kell látni a pozitívumokat is a hírben.

1. Magyarországon is megvalósulhat az Amerikai Álom.
Az egyszerű tehetséges szegény emberből is lehet Vezérigazgató egy sokszáz milliárd forintot. forgalmazó cégnél.

2. Nem kell ahhoz egyetemet végezni, hogy valaki vezérigazgató lehessen. Elég az ha elballag valaki az általános iskolából.

3. Aki életében egy percet sem dolgozott, abból is lehet vezérigazgató, ha rámosolyog a szerencse.

4. Nem leget akadály az sem, ha valaki börtönviselt volt. Lehet bízni abban, hogy sok-sok börtönviselt a jó útra tér.

5. A börtönviseltek nevelőtisztjei számára jó reklám lehet, hogy tanítványaik ilyen fényes karriert képesek befutni.

6. A Cégbíróság számára is jó reklám lehet, hogy nem kutakodtak a vezérigazgató úr előéletében, szigorúan tartották magukat az adatvédelmi ombudsman intelmeihez, és minden hezitálás nélkül, abszolút jóhiszeműen bejegyezték a Orgován Béla urat a vezérigazgatói pozícióba.

7. A Cégbíróság ténykedése is jelzi, hogy a fékek és ellensúlyok rendszere a mindenkitől független bíróságoknál is hatásosan működik!

Vidéki 2015.03.25. 09:18:03

A Blikk szerint az új Quaestor-vezér üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt 9 hónapot, majd emberölés kísérlete miatt 4 év 3 hónapot ült börtönben, 2009-ben szabadult.
süti beállítások módosítása