Nemzeti hunorportál

Tengerpart épül Felcsúton

part11.jpg

A beruházás a TAO program keretében valósul meg kizárólag magáncégek adományaiból.

A trafikalapú társadalmak

traf11.jpg

A trafikalapú társadalmak szubsztanciája, hogy mindenki szív. 

Sztárok esznek az éhezőkért

Hepi börzdéj, Viktor!

Így köszöntötték a magyar emberek az 50 éves Orbán Viktort. Volt, aki dalra is fakadt.

Egy nap alatt angolul


avatár11.jpg

Tanuljon nyelveket gyorsan, olcsón. Három nyelv akár egy nap alatt. (X)

Párttá alakul a Vakkomondor

vak11.jpg

Az elmúlt hónapok politikai játszmái arról győztek meg minket, hogy önálló pólusképző erőként mérettessük meg magunkat. 

A baloldali egységkormány

trió.jpg      A Degesz étkezde különtermében állították össze.

A Közgép nyerte az X-Faktort

x-faktor_1234.jpg

Simicska Lajos és Németh Lászlóné felejthetetlen alakítást nyújtott 

Mesterházy: A bukás

Az igazi rezsicsökkentés

alien11.jpg     Házi atomreaktort minden magyar családba! 

"Jó helyre születtem"


lőrinc_1.jpgExkluzív interjú Mészáros Lőrinccel, a leggazdagabb gázszerelővel.

Zambó Krisztián és a Fidesz

    Egy nem választási csalás összefoglalója 

King írja az Alaptörvényt

farkas1234.jpg"Bízzuk profira!" Stephen King írja az Alaptörvény újabb módosítását. 

Sírásó tanfolyam indul

sírásás9999333 (1).jpg

A kormány által támogatott képzéseken az állampolgárok gyorsan elsajátíthatják a szociális temetés alapjait. 

Magyar keresztapák

krapek11.jpg

Matolcsy, Pintér és Simicska tiszteletére lett George Alexander Louis a brit herceg  

A Békemenet az árvíz ellen

beke11.jpg„Tudjuk, hogy a rezsicsökkentésre és a bankok megadóztatására adott brüsszeli válaszlépés áll a Duna áradása mögött."

A Vakkomondor igazi arca

Nem bízzuk amatőrökre, inkább leleplezzük mi magunk a Vakkomondor mögött álló offsore céghálót. 

Mint tudjuk, a Vakkomondort a Szerkesztőbizottság szerkeszti. A Szerkesztőbizottság felügyelőbizottságának igazgatótanácsát a Cipruson bejegyzett Come On Door Ltd. többségi tulajdonában álló Igor Szergejevics Kalasnyikovról elnevezett, fegyverszétszereléssel foglalkozó cég által alapított „Kevés szóval oroszul: Da” Kft. kisebbségi tulajdonosa vezeti.

A cég többségi részvénypakettjét a Gutenberg Könyvvizsgáló GmbH-t jegyző  iroda szerezte meg, miután a kartellgyanús ügylet elől elhárultak a jogi akadályok.

Az akvizíció után az új tulajdonos közölte a szerkesztőséggel, hogy semmilyen szinten nem kíván beleszólni a Vakkomondor tartalmi kérdéseibe. Ezt követően hozzálátott az első cikk lediktálásához.

Itt lehet anyázni

Klassz volt a nyár

semjén-hoffmann22.jpgNem csak az Orbán-lányok, de kormánytagok is felszabadultan buliztak a bícsen.

A siker érdekében váratlan húzásokra és áldozathozatalra is szükség lehet.

nők.gif

Fotó:Index

Meglepő felismerésre jutott a brazíliai futball világbajnokság kapcsán a Századvég. A pályázatot a Miniszterelnökség írta ki azzal a céllal, hogy segítse a magyar futball felemelkedését.

A sikeres nemzeteket elemezve a szakértők arra figyeltek fel, hogy az első négy helyen végzett országok közül hármat nő vezet:

Brazília elnöke Dilma Rousseff asszony, Argentína élén Cristina Fernández de Kirchner elnök áll, Németország kancellárja pedig Angela Merkel.

A 350 milliós tanulmány leszögezi: „Mielőtt a kétkedők a bronzérmes Hollandiát hoznák fel ellenérvként, meg kell említenünk, hogy a Holland Királyság élén 1980-tól egészen 2013 tavaszáig szintén egy hölgy, Beatrix királynő állt.”

A Vakkomondor információi szerint a Századvég nem merte publikálni a tanulmányt.

Ugyanakkor a birtokunkba került dokumentumban ajánlásokat is megfogalmaznak a stratégák: az egyik opció, hogy Áder János felesége válthatná férjét az államfői poszton. Egy ennél is merészebb elképzelés szerint Orbán Viktor váltaná Ádert, míg a kormány élére Pelczné Gáll Ildikó kerülne – vagy, a napokban országos érdeklődést kiváltó Ördög Nóra műsorvezető. Mert mint írják, „a magyar nemzeti labdarúgás feltámasztása érdekében váratlan húzásokra és áldozathozatalra is szükség lehet.”

   

 

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://avakkomondor.blog.hu/api/trackback/id/tr866507307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

űrszelvény (törölt) 2014.07.14. 19:16:04

A miniszterelnöki részvétel durva beavatkozás a bírói függetlenségbe, valamirevaló demokráciákban ügyelnek a politika és a játékvezetői ágak szétválasztására. Ezt a birkák kivételével minden értelmes ember látja, és felemeli ez ellen a szavát.

A diktatúra fagyos leheletét máris a nyakunkon érezhetjük: a német gólt a játékvezető egyszemélyes döntés alapján, AZ EMBEREK MEGKÉRDEZÉSE NÉLKÜL adta meg, minden bizonnyal politikai nyomásra. A gólvonal fölött kamerák vannak, egyes független civil szervezetek szerint a kapusok félelmükben nem merik kivédeni a labdákat.

Ráadásul az sem kizárt, hogy drukkolt valamelyik csapatnak. Vajon kié lesz a felelősaség, ha a másik fél emiatt majd megharagszik, és ezáltal tovább nő az ország elszigeteltsége. Tehát most már hivatalosan is 1-esre vizsgázott a külügy...

Utoljára Kádárról és Rákosiról láttunk focimeccsen készült képeket, a jelek szerint visszajutunk ide!

Jaj, ez nem jó, mer a Zeurópéerek is ott vannak, ezt majd töröljétek pls....

És még sapka sincs rajta!

De a sok buta ember még mindig nem látja, hogy...

tisztapista 2014.07.14. 22:11:15

Azért ez durva. Nem kellene azt kívánni, hogy az Ördög vigye Orbánt!

_most_ 2014.07.14. 23:33:24

azért Orbán nem ülhetett Merkellel, meg Putyinnal egy sorba, csak egy lejjebb kapott helyett a négerek között :D

Nzoltan 2014.07.15. 06:14:25

De hova lett Putyin?
Egyébként milyen jól lászik, hogy a németek megvannak az oroszokkal. Obama meg rágja a kefét. :-)

Nzoltan 2014.07.15. 06:15:59

@_most_: És melyik feka az bama? Világosban a tablet kijelzōjén minden néger fazonnak csak a foga látszik.

saci02 2014.07.15. 07:19:35

Brazilia helyett talan tegnap a vizilabda meccsen kellett volna kint lennie. Ha mar annyira nemzeti. Ja es ott lathatott volna eredmenyt, sikert es teljesitmenyt is, ami magyar, vizilabda-akademiak, es elolt milliardok nelkul...

2014.07.15. 10:35:51

"A sikeres nemzeteket elemezve a szakértők arra figyeltek fel, hogy az első négy helyen végzett országok közül hármat nő vezet:"
Hi-hi Brazília mint sikeres...Nézte a kedves tanulmányíró a vb-t? Vagy csak a végeredményt nézte meg a wikipédián? :))))

Szelid sunmalac 2014.07.15. 11:24:50

@Tölcsért csinálok a fejedből..: Ad1: Ez egy szatirikus karikatura blog. Ha nem erted, olvass Magyar Nemzetet. Ad2: Most sorold fel nekem a negy elodontos csapatot es cafold a leirtakat.

2014.07.15. 11:48:43

@űrszelvény: Valóban. A zorbáni diktatúra újabb megnyilvánulásának lehettünk tanúi Vasárnap. Erre még Rákosi sem vetemedett, hiszen nem vett részt az '54-es döntőn.
Követeljük a kéksapkások bevonulását!

_most_ 2014.07.15. 12:12:25

@Tölcsért csinálok a fejedből..: azért Brazília bejutott a legjobb négybe, persze a braziloknál ez csalódás keltő eredmény, de azért számos ország össze tenné a két kezét egy ilyen eredményért, olvastam wikipédián, hogy vannak olyan országok, ahol ki se jut a focicsapat a vb-re.

2014.07.15. 12:33:01

@_most_: Hát igen, minden relatív. Nem hinném hogy Brazília sikeresnek ítélné ezt a szereplést.Azt sem gondolom hogy azzal vigasztalnák magukat, hogy "hogy vannak olyan országok, ahol ki se jut a focicsapat a vb-re".Meg hogy "számos ország össze tenné a két kezét egy ilyen eredményért." Ez önámítás lenne a részükről.. Eleve minimum döntőt szerettek volna játszani . Az igazi kudarc mégsem a 4. hely, , hanem az hogy otthon csúnyán, 7-1-re megbaszták őket szégyenszemre. Ezek után még kaptak egy hármast Hollandiától búcsúzóul. Két meccs 10 kapott gól...

2014.07.15. 12:42:03

@Szelid sunmalac: Vicces hogy szatírát írsz, aztán így mellre szívod, hogy utalni mertem a brazilok pofára esésére. Bizony csúnyán leégtek hazai közönség előtt az elődöntőn, majd a bronzmeccsen is. Nincs mit szépíteni ezen.
Persze magyar módra elkezdődhetne az önámítás, hogy "'azé a négy között voltunk", meg hasonló ostobaságok, de pontosan tudják,hogy komoly változásokra lesz szükség a válogatott háza táján.

kittrabi 2014.07.15. 23:05:38

Há'mér lökdösi könyékkel az csupasznyakú parasztgyerek aszta szép néger diktátorot?
Tán csak nem akar tőle valamit, diszkréten?
süti beállítások módosítása