Nemzeti hunorportál

Tengerpart épül Felcsúton

part11.jpg

A beruházás a TAO program keretében valósul meg kizárólag magáncégek adományaiból.

A trafikalapú társadalmak

traf11.jpg

A trafikalapú társadalmak szubsztanciája, hogy mindenki szív. 

Sztárok esznek az éhezőkért

Hepi börzdéj, Viktor!

Így köszöntötték a magyar emberek az 50 éves Orbán Viktort. Volt, aki dalra is fakadt.

Egy nap alatt angolul


avatár11.jpg

Tanuljon nyelveket gyorsan, olcsón. Három nyelv akár egy nap alatt. (X)

Párttá alakul a Vakkomondor

vak11.jpg

Az elmúlt hónapok politikai játszmái arról győztek meg minket, hogy önálló pólusképző erőként mérettessük meg magunkat. 

A baloldali egységkormány

trió.jpg      A Degesz étkezde különtermében állították össze.

A Közgép nyerte az X-Faktort

x-faktor_1234.jpg

Simicska Lajos és Németh Lászlóné felejthetetlen alakítást nyújtott 

Mesterházy: A bukás

Az igazi rezsicsökkentés

alien11.jpg     Házi atomreaktort minden magyar családba! 

"Jó helyre születtem"


lőrinc_1.jpgExkluzív interjú Mészáros Lőrinccel, a leggazdagabb gázszerelővel.

Zambó Krisztián és a Fidesz

    Egy nem választási csalás összefoglalója 

King írja az Alaptörvényt

farkas1234.jpg"Bízzuk profira!" Stephen King írja az Alaptörvény újabb módosítását. 

Sírásó tanfolyam indul

sírásás9999333 (1).jpg

A kormány által támogatott képzéseken az állampolgárok gyorsan elsajátíthatják a szociális temetés alapjait. 

Magyar keresztapák

krapek11.jpg

Matolcsy, Pintér és Simicska tiszteletére lett George Alexander Louis a brit herceg  

A Békemenet az árvíz ellen

beke11.jpg„Tudjuk, hogy a rezsicsökkentésre és a bankok megadóztatására adott brüsszeli válaszlépés áll a Duna áradása mögött."

A Vakkomondor igazi arca

Nem bízzuk amatőrökre, inkább leleplezzük mi magunk a Vakkomondor mögött álló offsore céghálót. 

Mint tudjuk, a Vakkomondort a Szerkesztőbizottság szerkeszti. A Szerkesztőbizottság felügyelőbizottságának igazgatótanácsát a Cipruson bejegyzett Come On Door Ltd. többségi tulajdonában álló Igor Szergejevics Kalasnyikovról elnevezett, fegyverszétszereléssel foglalkozó cég által alapított „Kevés szóval oroszul: Da” Kft. kisebbségi tulajdonosa vezeti.

A cég többségi részvénypakettjét a Gutenberg Könyvvizsgáló GmbH-t jegyző  iroda szerezte meg, miután a kartellgyanús ügylet elől elhárultak a jogi akadályok.

Az akvizíció után az új tulajdonos közölte a szerkesztőséggel, hogy semmilyen szinten nem kíván beleszólni a Vakkomondor tartalmi kérdéseibe. Ezt követően hozzálátott az első cikk lediktálásához.

Itt lehet anyázni

Klassz volt a nyár

semjén-hoffmann22.jpgNem csak az Orbán-lányok, de kormánytagok is felszabadultan buliztak a bícsen.

(Egyelőre) nincs szó büntetésről, csupán lelki fröccsöt akarnak a játékosokba pumpálni, hangsúlyozza az államtitkár.

„A Debrecen és a Honvéd tegnapi kiesésével új helyzet állt elő, ezért cselekednünk kell” – kezdte délelőtti sajtótájékoztatóját Simicskó István. A sportért felelős államtitkár annak kapcsán tett bejelentést, hogy a Videoton és a Győr kudarca után a tegnapi két vereséggel az összes magyar csapat elbúcsúzott az európai kupáktól.

„Elfogadhatatlan ez a teljesítmény, különösen annak fényében, hogy a magyar kormány mindent elkövet a hazai labdarúgás támogatása és felemelése érdekében.”

Éppen ezért az említett csapatok játékosait két hónapos külföldi edzőtáboroztatásra viszik.

Eszak-koreai_edzU_fill_616x306.jpg

„Nem büntetésről van szó, továbbképzés céljából döntöttünk így”, hangsúlyozta Simicskó azokra a pletykákra reflektálva, melyek szerint valójában átnevelő táborba kerülnek a labdarúgók.

Azt ugyanakkor nem cáfolta, hogy a tábor Észak-Koreában található, vezetője Pak Nem Jon, az állambiztonsági szervezet főigazgatója.

A szakmai gyakorlatot az észak-koreai labdarúgó válogatott korábbi szövetségi kapitánya fogja vezetni, aki a 2010-es világbajnokság óta tartózkodik a helyszínen.   

Címkék: foci észak-korea simicskó átnevelő tábor

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://avakkomondor.blog.hu/api/trackback/id/tr45427512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S=klogW 2013.07.26. 20:18:03

inkább munkanélküli átképzésre vigyék

Rókakígyó 2013.07.26. 20:30:46

minek vinnék? Ki hiszi, hogy ezen egy lightos tábor segít.... Legközelebb a vesztes csapat szívét fel kell áldozni a legfőbb méltóságnak... Aztán szerintem javulni fog a teljesítmény.

CICMÓK 2013.07.26. 20:57:53

Ugyan má....
MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!
MAGYAR CSAPATOK-NEMZETKÖZI CSAPATOK
19 : 17

Dolgozónép 2013.07.26. 21:05:18

Jelek

Folytatódik az interjú T. F.-el, egy magyar NB1-es középcsapat középpályásával. (A monogramot a játékos kérésére megváltoztattuk, tehát nem a valódi kezdőbetűket tartalmazza)

K.G.: Ti szoktatok fogadni a saját mérkőzéseitekre?

T.F.: Személyesen soha.

K.G.: És áttételesen?

T.F.: A haverokkal „áttekintjük” a helyzetet.

K.G.: Ez hogyan történik?

T.F.: Például megkérdezik, rendbejött-e az izomsérülésem. Ha azt válaszolom, hogy minden oké, akkor nyerünk a hétvégén. Ha azt mondom, majdnem jó, de még pihentetni kell egy kicsit, akkor x-re veszik a meccset. Ha pedig panaszkodom, akkor tudják, hogy vereségre játszunk.

K.G.: És az ellenfél honnan tudja, milyen eredményt kell „előállítani”?

T.F.: Erre rengeteg megoldás van. Példának egy: a játékosok szinte kivétel nélkül egymás ismerősei a fészbúkon, az első osztályban szereplő magyarok mindenképpen. Vannak egyezményes jelek, pl. ha valaki bizonyos képeket kiposztol, az azt jelenti, hogy el akarják veszíteni a következő meccset. Ha ezt a megfelelő csapatból a megfelelő ember lájkolja, akkor oké. Ha ír egy kommentet, hogy hú, de vicces, akkor nem mennek bele.

K.G.: Hány meccs van így megbeszélve?

T.F.: Az összes. A futballisták is pénzből élnek, nem hagyják ki, ha kereseti lehetőség mutatkozik.

K.G.: És mit szólnak ehhez az az edzők, a klubtulajdonosok?

T.F.: Fogalmazzunk úgy, hogy ők is szeretnek pénzhez jutni. Tavalyelőtt az egyik neves csapat nagyon idős edzője igencsak a szívére vette, hogy sorozatban „átadták” a meccseket, a végén meg még ki is estek. Aztán megvigasztalták, és vissza is jutottak.

K.G.: Mi a véleményed a bundabotrányról, a letartóztatásokról?

T.F.: Ott kívülről próbáltak beavatkozni a „rendszerbe”, ezzel megzavarták a dolgokat. Ráadásul meg kellett beszélni sokmindent, így bizonyítékot szolgáltattak. Le is vadászták őket, mert sokaknak szálka volt a szemében a szervezkedésük.

K.G.: A bírókkal mi a helyzet?

T.F.: Ők is megcsinálják a saját kis bizniszüket. Ha észnél vannak, akkor előre tájékozódnak a várható eredményről, és nem zavarnak be. Megelégednek a jól időzített kiállításokkal meg tizenegyesekkel. Ha felül akarják írni az egészet a saját érdekük szerint, akkor persze balhé van.

Folyt. köv.

tuddmegajovot.weebly.com/index.html

Pontszám:00Jelentkezz be a szavazáshoz!
Bundameccs
Klement Gottwald|2013. júl. 12. 15:06|3 komment, szólj hozzá te is!
bunda, fogadás, futball, Honvéd, meccs, pénz, Videoton
Interjú T. F.-el, egy magyar NB1-es középcsapat középpályásával. (A monogramot a játékos kérésére megváltoztattuk, tehát nem a valódi kezdőbetűket tartalmazza)

K.G.: Mit szólsz a Videoton kieséséhez és a Honvéd szárnyalásához?

T.F.: Jól kerestek a srácok.

K.G.: Miből gondolod?

T.F.: Nem gondolom, tudom. Az eredmények magukért beszélnek.

K.G.: Szerinted bunda volt?

T.F.: Attól függ, mit nevezel bundának. Nem, nem beszélték meg előre, a csapatok tagjai között nem volt semmiféle érintkezés, ha erre céloztál.

K.G.: Akkor?

T.F.: Nem kell ahhoz megbeszélni semmit, hogy az egész ne legyen több, mint egy rossz színielőadás. Elég logikusan gondolkodni.

K.G.: Kíváncsivá teszel.

T.F.: Jó, akkor induljunk ki a Cselik Niksicsből, mert az az egyszerűbbik eset. Adva van egy gyakorlatilag amatőrcsapat, a focisták néhányan munkanélküliek, mások dolgoznak, de alig keresnek valamit. A csoportkörbe jutásra semmi esélyük, a klubnak még az utaztatás is óriási terhet jelent. Mit fognak tehát csinálni? Az egyetlen esélyt használják ki, hogy pénzhez jussanak: maguk ellen fogadnak, súlyos, nagyarányú vereségre, az könnyedén „teljesíthető”, és az oddsok sem nagyon rosszak. Ez mindenkinek jó, az egész rokonság meg a baráti kör fölteheti rá a pénzét, és végre hozzájutnak egy kis haszonhoz.

K.G.: És ha lebuknak?

T.F.: Mégis, mivel buknának le? Senki sem szólt semmit, nem volt egy telefon se, bizonyíték nulla. Hogy a haveroknak előtte kétértelműen vigyorogtak, az nem bizonyíték. Abból meg úgyis mindenki tudott mindent. Az első meccsen ez nagyon bejött, a másodikon meg már a gólok számára kellett nagy téteket rakni, mert más nem maradt. Alig győztek menekülni a labda elől, a kapus meg a tizenegyesnél el se vetődött, hanem egyszerűen elterült, ahogy a hulla esik ki a szekrényből. Nem véletlenül mondta a Honvéd olasz edzője, hogy ebből a meccsből semmilyen következtetést nem lehet levonni, mert az ellenfél mintha nem lett volna a pályán…

K.G.: Jó, és a Videoton?

T.F.: Azt már nem tudom ilyen simán levezetni, de a nyolcvanadik perc utáni kiállítások és tizenegyesek mindig gyanús jelek. A magyar bajnokságban is úgy megszaporodtak az utóbbi időben, nyugodtan nézz utána. Ez például a bíróknak is kiváló alkalmat teremt egy kis mellékesre… A belga bíró ezen a meccsen nyilvánvaló tizenegyeseket nem adott meg korábban, ezt azonnal befújta, mert már a megfelelő időben volt.

K.G.: Érdekes. A ti csapatotoknál is van ilyen?

T.F.: (kétértelműen vigyorog…)

tuddmegajovot.weebly.com/index.html

Pontszám:

pneumónia 2013.07.26. 22:43:19

Hogy micsoda mennyiségű pénzt kapnak suhanc kölykök a retkes nagy 0 teljesítményért!

Adnék nekik havi 100K + minden rúgott gól 200, nem több milliók kocsi, ház

Magyar foci szánalom, de az is hülye aki kimegy 1 ilyen meccsre!!

Tamás Csacsicska 2013.07.27. 00:07:14

Közmunka mindnek. Teljes egy évig. Füvet és csikket szedni a vasúti pályák mellett.

geegee. · http://eszakonelunk.blog.hu 2013.07.27. 00:19:20

@Dolgozónép: Engedje meg, hogy aztakurva... :-o
Nem voltak kétségeim, hogy vannak ilyesmik, de hogy ennyire kőprofin b@sszák át mindenkinek a fejét ezekl a "drága" labdarúgóink.Asszem, innentől kezdve nem járok, nézek magyar focimeccseket...

geegee. · http://eszakonelunk.blog.hu 2013.07.27. 00:22:06

@Dolgozónép: Amúgy hol van meg ez az egész a neten?A hivatkozott linken egész más van...

gipsz.jakab 2013.07.27. 07:09:10

azt gondolom azért gyenge a magyar foci mert kevés a stadion !
és ami épül az sincs még kész... ha elkészülnek akkor majd

a magyarfoci jobban tejjesít !

Shopping 2013.07.27. 07:51:16

Mondjuk ez a bundázós párbeszéd full kamu , de mindegy.
Aki elhiszi az hülye. ( bár mondjuk a lakosság 80%a az).

A Magyar foci meg azért szar, mert az összes csapat gyenge.

Ha a Barcelona ebben a bajnokságban játszana, mondjuk a Pápa ellen, nem lenne rákényszerítve a jó teljesítményre mivel már a 20. Percben 5:0 ra vezetne. Ezek után vissza vesznek a tempóból. Az összes jobb külföldi játékos is egy idő után beleszürkül a közegbe...

Liba Tóni 2013.07.27. 08:25:54

Nem Észak-Koreába kell vinni őket, hanem Orbán fociakadémiájára :D A Fidesz-ből engedelmes nyájat nevelt, most a focistákon a sor :D

A tököm televan már azzal, hogy a focisták szarrá keresik magukat a semmiért, milliárdokból épülnek a focipályák és közben meg 0 eredmény. Inkább uszodákat építenének, a vizi sportokban úgyis jók vagyunk, legalább az átlagember is élvezhetné az előnyét meccseken kívül is...

huszonkilencesek 2013.07.28. 08:09:45

Már szomoru sem tudok lenni!

Könczöl Attila (törölt) 2013.07.28. 12:53:17

Ezeknek nem lelki fröccs kell! Ezeknek munkatábor kell! Bánya, szántóföld és kohó! Aki ingyen nem tud játszani, az pénzért sem. Kár pazarolni rájuk ezt a sok pénzt. Lenne helye máshol. Pl. a kosárlabdában. Ott is inkább az utánpótlás nevelésnek lenne rá szüksége. Mindegyik menjen dolgozni, és ha utána van még kedve idegesíteni a labdát, akkor fizessenek tagdíjat, és játszhatnak. Ja, és legyenek ingyenesek a mérkőzések, ha már nem fizetnek a szurkolóknak, hogy megnézik őket, ahogy szerencsétlenkednek a pályán. Szégyen, hogy ennyi futballpályát építünk, csak azért, hogy ezeknek legyen hol napozni. Az olyan városokban, mint pl. Szentendre pedig nincs egyetlen egy sportcsarnoki sem. De még használható tornatermet is nagyítóval kell keresni!

Nyilas 2013.08.01. 11:21:37

Csak azokat viszik akiket a rendőrség addig nem tartoztat le,a meleg ruha használata végett!!
süti beállítások módosítása