Nemzeti hunorportál

Tengerpart épül Felcsúton

part11.jpg

A beruházás a TAO program keretében valósul meg kizárólag magáncégek adományaiból.

A trafikalapú társadalmak

traf11.jpg

A trafikalapú társadalmak szubsztanciája, hogy mindenki szív. 

Sztárok esznek az éhezőkért

Hepi börzdéj, Viktor!

Így köszöntötték a magyar emberek az 50 éves Orbán Viktort. Volt, aki dalra is fakadt.

Egy nap alatt angolul


avatár11.jpg

Tanuljon nyelveket gyorsan, olcsón. Három nyelv akár egy nap alatt. (X)

Párttá alakul a Vakkomondor

vak11.jpg

Az elmúlt hónapok politikai játszmái arról győztek meg minket, hogy önálló pólusképző erőként mérettessük meg magunkat. 

A baloldali egységkormány

trió.jpg      A Degesz étkezde különtermében állították össze.

A Közgép nyerte az X-Faktort

x-faktor_1234.jpg

Simicska Lajos és Németh Lászlóné felejthetetlen alakítást nyújtott 

Mesterházy: A bukás

Az igazi rezsicsökkentés

alien11.jpg     Házi atomreaktort minden magyar családba! 

"Jó helyre születtem"


lőrinc_1.jpgExkluzív interjú Mészáros Lőrinccel, a leggazdagabb gázszerelővel.

Zambó Krisztián és a Fidesz

    Egy nem választási csalás összefoglalója 

King írja az Alaptörvényt

farkas1234.jpg"Bízzuk profira!" Stephen King írja az Alaptörvény újabb módosítását. 

Sírásó tanfolyam indul

sírásás9999333 (1).jpg

A kormány által támogatott képzéseken az állampolgárok gyorsan elsajátíthatják a szociális temetés alapjait. 

Magyar keresztapák

krapek11.jpg

Matolcsy, Pintér és Simicska tiszteletére lett George Alexander Louis a brit herceg  

A Békemenet az árvíz ellen

beke11.jpg„Tudjuk, hogy a rezsicsökkentésre és a bankok megadóztatására adott brüsszeli válaszlépés áll a Duna áradása mögött."

A Vakkomondor igazi arca

Nem bízzuk amatőrökre, inkább leleplezzük mi magunk a Vakkomondor mögött álló offsore céghálót. 

Mint tudjuk, a Vakkomondort a Szerkesztőbizottság szerkeszti. A Szerkesztőbizottság felügyelőbizottságának igazgatótanácsát a Cipruson bejegyzett Come On Door Ltd. többségi tulajdonában álló Igor Szergejevics Kalasnyikovról elnevezett, fegyverszétszereléssel foglalkozó cég által alapított „Kevés szóval oroszul: Da” Kft. kisebbségi tulajdonosa vezeti.

A cég többségi részvénypakettjét a Gutenberg Könyvvizsgáló GmbH-t jegyző  iroda szerezte meg, miután a kartellgyanús ügylet elől elhárultak a jogi akadályok.

Az akvizíció után az új tulajdonos közölte a szerkesztőséggel, hogy semmilyen szinten nem kíván beleszólni a Vakkomondor tartalmi kérdéseibe. Ezt követően hozzálátott az első cikk lediktálásához.

Itt lehet anyázni

Klassz volt a nyár

semjén-hoffmann22.jpgNem csak az Orbán-lányok, de kormánytagok is felszabadultan buliztak a bícsen.

Paradigmaváltás a nemzet felvirágoztatásáról alkotott eddigi elméletben.

 

A tudásalapú társadalmak jól látható hanyatlása aggasztó jövőt tár a következő generációk iránt felelősséggel viseltető kormányzatok elé. Világszerte keresik a megoldást, ám mindeddig kevés sikerrel – állapítja meg a Continental Science legújabb tanulmánya. Éppen ezért szinte forradalmi az a változás, ami Magyarországon zajlik - az átállás a trafikalapú szociokulturális berendezkedésre, írja a cikket jegyző John Sánta, a világhírű elméleti szakember. Szerzőtársa, John Lázár ugyanitt megállapítja: az átálláshoz nélkülözhetetlen, hogy már az egészen fiatal korosztály számára tudatosítsuk: a trafik – hatalom.

A trafik megszerzése, felhalmozása, gyarapítása nélkül ma már elképzelhetetlen a fejlődés. Trafikunk folyamatos szélesítése és mélyítése (ajánlott méretek: 70-90 cm/hónap) a szép új világ kialakulásának egyedüli záloga. (Pontosabban: vannak elképzelések a zálogalapú társadalmak kialakításáról is, ám, mint Attila Pataky, a téma első számú szakértője megállapítja, e kérdésben egyelőre az UFO-ké a főszerep.)

A trafikalapú társadalmak szubsztanciája, hogy mindenki szív. Amennyiben ugyanis visszaesik a belső kereslet, az először a trafiktulajdonos felső tízezer, majd az abból táplálkozó középosztály lecsúszását eredményezi, és végső soron atomizálja a társadalmat. Éppen ezért egyedülálló az a kormányzati stratégia, melynek első lépéseként a romkocsmák mintájára – nagyarányú pénzkivonással – romegyetemeket hoznak létre, hiszen ez megkönnyíti a szakítást a mostanra totális csődöt mondott tudással. „Tudni sokan tudnak, de viszont azonban trafikja nem mindenkinek van” – szögezi le John Sánta, a világhírű elméleti szakember, aki ugyanakkor, mint Magyarország első számú trafiktulajdonosa, gyakorlati terepen is bizonyított.

Természetesen akármilyen fejlett is egy ország, akármennyire magas szintű is az alkalmazott trafiktechnológia, saját társadalmát mégsem lehet a végtelenségig szívatni, írja John Lázár. „Éppen ezért nyitunk Kelet felé: ha működő tőkét nem is, néhány százezer harmadik világbeli menekültet minden további nélkül képesek vagyunk bevonzani, és ők még évtizedekre megalapozhatják a trafik-felső tízezer növekedését.”

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://avakkomondor.blog.hu/api/trackback/id/tr405443436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.08.03. 16:36:56

Nyilvanvalo hogy ez a helyes ut. Ami a Brit Birodalomnak a tea volt, nekunk az lesz a dohany. Fejlett tarsadalmakban, ahol a trafik engedely mar alanyi jogon jar, ott mar szembeotlo a fejlodes. Hazank kesobb reagal ezekre a folyamatokra de vilagos hogy megtalaltuk a helyes utat. Akar a lezerblokkolo a rendorsegi trafipaxokat, ugy mutatja meg nekunk John Lazar a magyar tarsadalom gyenge pontjait. A "Hozzon magaval egy masik dohanyost" c. esszejeben is kifejti nezeteit, hianypotlo iras.

csak egy néző 2013.08.03. 16:39:52

A trafikosok új neve=mutyikos

J.László 2013.08.03. 18:17:03

2014 tavaszára új fogalmakkal lesz gazdagabb a pszichiátria tudománya:
rezsimánia,
trafikmánia.

Vakkomondor · http://avakkomondor.blog.hu/ 2013.08.03. 18:41:45

@visszakettopadlogaz:

Tegnap kilátogattam a Kétfarkú Kutyapárt első kongresszusára (Szigetmonostor, Árnyas kemping), ott láttam egy zseniális hirdetőtáblát: "Rezsiűzés".

Ha ezt a tudományágat sikerrel társítanánk a trafikalapú társadalom elméletével, fél év alatt magunk mögé utasíthatnánk a komplett tejútrendszert.

Üdv, Vak

bunk0 2013.08.03. 19:18:00

Szerencsére Mesterházy már megígérte hogy ők majd új trafikpályázatokat fognak kiírni, így nem kell aggódni a trafikalapú társadalom esetleges eltűnése miatt.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.08.03. 19:41:08

@J.László:

.... a halottat bevittek a szobaba, Viktor volt ott, Sandor, ( o mindig tudni akar mindenrol ) es Laci. Tonit is vartak de igazabol o nem szamitott sokat, meg tegnap elloptak a taskajat es a rendorsegre maszkal azota is. Ha jon jon, ha nem nem. Ezen kivul csak a szoros, legszukebb slepp emberei voltak jelen. Mondhatni, zart korben voltak.

A halotton nagy nemzeti szinu szalag volt a dereka korul, a vallan atvetve egy kacagany, fejen baseball sapka ( az USA ajandeka ) es terdig ero, a nemet zaszlot mintazo klottgatya volt rajta, meg vagy husz eve kapta a nemetektol a keritesbontas utan. Halott volt, ketseg nem ferhetett hozza.

- Hol talaltatok meg? kerdezte Laci, es megpodorte a szep nagy bajuszat.
- Beszorulva talaltunk ra, agyonnyomta az allamadossag. A torka regota veres volt, az nem mostani serules. A kezeben meg szorongathatta egy darabig az IMF megallapodast de nem hasznalta, ez tisztan latszik a nyomokbol. - felelte neki Sanyi, aki megszolitva erezte magat a kerdes utan mert hobbibol belugyminiszter is.
- Mi lesz most? erdeklodott Toni aki most futott be egy szep uj taskaval de valaszra sem meltattak a nagyok.

Viktor a kezdeti stresszbol kezdett magahoz terni: - Tudtam hogy ez lesz. Engem nem ert varatlanul. Be kell mostmar ismerjuk: A magyar gazdasag halott.

Sulyos csend telepedett a szobara. A ketsegbeeses olyan fajtaja lett tapinthato mikor a faradt, rossz uszo felett osszecsap az orveny.

Viktorra vartak, oz az AGY. O mindig ki tud valamit talalni, nelkule elvesznenek.

- Felbontjuk a boritekot! szolalt meg.

Erre nagy zurzavar tamadt, mindenki felugralt, "azt nem lehet csak ugy" "na neeee" kiabaltak, Toni kapaszkodott a taskajaba - uj volt - Laci valakit hivott a telefonjan de kiutottek a kezebol, Viktor allt neman es csendet intett: Felbontom.

Ez felert egy AMEN -nal, egy UFF, EN BESZELTEM -mel, ez a dolog el volt dontve.

A boritekot egy kodos novemberi reggelen nyomta a kezebe Viktornak egy ugynok meg a nyolcvanas evek vege fele, mikor hazajott Oxfordbol nem sokkal utanna. Egy nagy sarga boritek volt, mikor beert a fideszbe egybol kibontottak, egy kisebb boritek volt benne es egy level.

" Tisztelt Orban ur/elvtars! ( megfelelo resz az elso valasztasok utan athuzando )

Mint koreinkben koztudott, On lesz a magyar nep vezetoje a kozeljovoben. Ne kerdezze hogyan, majd meglatja, csak usszon az arral. Mi segitunk onnek, rank mindig szamithat. Ha igazan nagy bajba kerul, nyissa fel a mellekelt feher boritekot - csak ha igazan nagy baj van!"

Viktor elkezdte letepni a level tetejet. Probalta ugy nyitni hogy o lathassa meg eloszor. Mikor kibontotta es elolvasta felallt:

- Ez ilyen egyszeru? Ennyi??? es szeles mosolyra fakadt... a levelben a kesobbi trafiktorveny alapjai voltak.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.08.03. 19:44:15

@Vakkomondor: ja az elobbit neked akartam csak j.sandornak ment

TGabi 2013.08.03. 20:25:20

"Álmodtam a narancsfáról,
a civil szív,
csak a fideszes táncol."

tisztapista 2013.08.03. 23:53:55

A Vakkomondor ezt nem jól látja. A trafikalapú társadalom lényege az, hogy bár a felső tízezer bírtokolja a dohányt, mégis az összes többi szív.

felcsutisuttyo 2013.08.04. 07:10:43

A NEMZETI GAZEMBER HÜVELYKMUTYI...be van szarva rendesen, ha újabb 80 millót fecsérel el saját védelmére...( de akkor is elkapják ):DDD
tudja, hogy hogy ha elveszti a választást, vagy elcsalják a választást ( ami már biztos, mert a takonypóc Gulyás el is dadogta hogy csalás lesz csak "érdemben nem befolyásolja a választást-ezt hazudta)....a kis szaros...))...akkor nemcsak elzavarás lesz, hanem VÉGLEGES LESZÁMOLÁS lesz..fájni fog, a NÉP bevezeti a LÁZ-ADÓ-t!!!!!!!

felcsutisuttyo 2013.08.04. 07:11:53

na persze előtte bezárják oda a kitalálóikat:)))

Doberdo 2013.08.04. 09:33:05

Off : Szegény Viktor ! A tegnapi eredmény fényében megkezdheti a nemzeti uszodák építését. Természetesen a "nemzeti stadionok"
kezdeményeit le kell bontani...

Szúrófény 2014.02.25. 07:36:53

Trockíj jövőképe! Avagy tovább a lenini úton!
Válasz Lenin Mi a teendő? Brosúrájára! 1903

Ön a pártot a proletáriátus helyébe foglya tenni, aztán a központi bizottságot a párt helyébe, a párt főtitkárát a központi bizottság helyébe, így a proletáriátus nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!

Ön a FIDESZT az egy párt helyébe foglya tenni, majd a kollégiumi brancsot a párt helyébe, a pártelnököt a kollégiumi brancs helyébe, így a FIDESZ nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!

„Játszom egy gondolattal, játszik velem egy gondolat!”

Szúrófény 2014.02.25. 07:38:17

Az elmúlt nyóc...

évhez képest, mindennap melegebb van! A hőmérő is jobban teljesít! A statisztika, és a hazugság vélt eredményei mindennap jobbak! Mindenki derül! Jobblétre, vagy napfényre, mikor itt van az ideje! A gondokat, felhőket elűzzük, ma tolcsy eltolja még ma! A gondok felhője nem tűrhető meg! Vár építéssel kívül rekesztjük a munkahelyet, ostromló tömegeket! Hazánktól távol tartjuk őket! Kenyeret még nem tudunk adni, de futballcirkusz arénákat építünk, népünk és vezérünk igényei szerint! A kórházak pusztuljanak! Éhen! Csak fogyasztják, a stadionépítéshez szükséges pénzt, akadályozzák a nyugdíjkifizetések csökkenését! Legjobban az öndicséret bűze növekszik! Ebben mindenkit meg kell előznünk, hogy a választáson mi győzzünk! A tét a kőtségvetés! Nehogy már más arassa le, az általunk elvetett sulykot! Mi termésünket, mi akarjuk megenni! A népnek meg a kínai „nép termését" intézzük! Holmi levitézlett proletárhitűek mellettünk nem rúgnak labdába, Hát narancsba rúgnának mindennap! A mi narancsunk ezt is kibírja polgártársak! A rágalmazás penésze támadja csak, ami belülről támadja, de mi kiállunk saját kórokozóink mellett! Egy FIDESZES nem tolvaj, csak firneses! Ellentétben (pop)simon elvtárssal mester(házy) nagyérdemű helyettese és tanítványával! Egyszóval senki a nyomunkba se léphet! A tévhite szerint jobbik, a balfácánok gyülekezete! Lehet Minden Paraszt polgár errűl álmodoznak a máshonnan kiszorult alkalmatlanok, miskárolt kanok! A mi eredményeink mindenben meghaladják elődeinkét!
Lehallgatta (szatirikus véleményét lerajzolta) göre gábor
süti beállítások módosítása