Nemzeti hunorportál

Tengerpart épül Felcsúton

part11.jpg

A beruházás a TAO program keretében valósul meg kizárólag magáncégek adományaiból.

A trafikalapú társadalmak

traf11.jpg

A trafikalapú társadalmak szubsztanciája, hogy mindenki szív. 

Sztárok esznek az éhezőkért

Hepi börzdéj, Viktor!

Így köszöntötték a magyar emberek az 50 éves Orbán Viktort. Volt, aki dalra is fakadt.

Egy nap alatt angolul


avatár11.jpg

Tanuljon nyelveket gyorsan, olcsón. Három nyelv akár egy nap alatt. (X)

Párttá alakul a Vakkomondor

vak11.jpg

Az elmúlt hónapok politikai játszmái arról győztek meg minket, hogy önálló pólusképző erőként mérettessük meg magunkat. 

A baloldali egységkormány

trió.jpg      A Degesz étkezde különtermében állították össze.

A Közgép nyerte az X-Faktort

x-faktor_1234.jpg

Simicska Lajos és Németh Lászlóné felejthetetlen alakítást nyújtott 

Mesterházy: A bukás

Az igazi rezsicsökkentés

alien11.jpg     Házi atomreaktort minden magyar családba! 

"Jó helyre születtem"


lőrinc_1.jpgExkluzív interjú Mészáros Lőrinccel, a leggazdagabb gázszerelővel.

Zambó Krisztián és a Fidesz

    Egy nem választási csalás összefoglalója 

King írja az Alaptörvényt

farkas1234.jpg"Bízzuk profira!" Stephen King írja az Alaptörvény újabb módosítását. 

Sírásó tanfolyam indul

sírásás9999333 (1).jpg

A kormány által támogatott képzéseken az állampolgárok gyorsan elsajátíthatják a szociális temetés alapjait. 

Magyar keresztapák

krapek11.jpg

Matolcsy, Pintér és Simicska tiszteletére lett George Alexander Louis a brit herceg  

A Békemenet az árvíz ellen

beke11.jpg„Tudjuk, hogy a rezsicsökkentésre és a bankok megadóztatására adott brüsszeli válaszlépés áll a Duna áradása mögött."

A Vakkomondor igazi arca

Nem bízzuk amatőrökre, inkább leleplezzük mi magunk a Vakkomondor mögött álló offsore céghálót. 

Mint tudjuk, a Vakkomondort a Szerkesztőbizottság szerkeszti. A Szerkesztőbizottság felügyelőbizottságának igazgatótanácsát a Cipruson bejegyzett Come On Door Ltd. többségi tulajdonában álló Igor Szergejevics Kalasnyikovról elnevezett, fegyverszétszereléssel foglalkozó cég által alapított „Kevés szóval oroszul: Da” Kft. kisebbségi tulajdonosa vezeti.

A cég többségi részvénypakettjét a Gutenberg Könyvvizsgáló GmbH-t jegyző  iroda szerezte meg, miután a kartellgyanús ügylet elől elhárultak a jogi akadályok.

Az akvizíció után az új tulajdonos közölte a szerkesztőséggel, hogy semmilyen szinten nem kíván beleszólni a Vakkomondor tartalmi kérdéseibe. Ezt követően hozzálátott az első cikk lediktálásához.

Itt lehet anyázni

Klassz volt a nyár

semjén-hoffmann22.jpgNem csak az Orbán-lányok, de kormánytagok is felszabadultan buliztak a bícsen.

A Rejtély, a Csapda és az Ultimátum egyaránt Oscar-díj esélyes.

Nagyszabású produkció készül megörökíteni Matolcsy György sztoriját. A három részes mozi első epizódja Matolcsy Rejtély, a második Matolcsy Csapda, míg a harmadik Matolcsy Ultimátum munkacímmel forog, és vélhetően így is kerül a nagyközönség elé.

bp111.jpg

A trilógia nem titkoltan a Bourne sorozat mintájára készül Andy Vajna irányításával. Matolcsyt eredetileg Matt Demon alakította volna, végül a korban inkább hozzá illő Balázs Péter formálja meg.

Az első epizód, a Matolcsy Rejtély arról szól, hogy a pénzügyminisztériumban felbukkan egy férfi, aki nem emlékszik a múltjára, szakmai előéletére, így azt sem érti pontosan, mit keres új pozíciójában és mi a feladata. A film drámaiságát az adja, hogy a környezete sem emlékszik a főhős szakmai múltjára. Ugyanakkor az egyik ázsiai gyerekszereplő fenekén feltűnik néhány piros pötty, és ez lökést ad a történetnek.

A második rész, a Matolcsy Csapda valójában nem Matolcsyról, hanem a főnökéről szól, aki nagy bajba kerül: nem tudja, miként szabaduljon meg az elszabadult hajóágyúként tomboló főhőstől, aki kis híján rommá zúzza a gazdaságot. Végül új személyazonosságot kap, a derekába ültetett chip hatására elhiszi, hogy ő a független jegybankelnök.

matolcsy kamatot vág.JPG

A harmadik rész, a Matolcsy Ultimátum újabb izgalmas fordulattal indít: a magára talált főhős ismét akcióba lendül, és ultimátumot intéz az EU egyik vezetőjéhez. A forint árfolyama zuhanni kezd, ekkor feltűnik a férfi oldalán Németh Lászlóné (őt Angelina Jolie alakítja, magyar hangja: Fodor Zsóka), aki halálmegvető bátorsággal küzd szerelméért. Egy időre mindketten víz alá kerülnek – ezeket a képsorokat Fenyő Miki drámai hangvételű zenéje egészíti ki – végül azonban ez a rész is véget ér.       

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://avakkomondor.blog.hu/api/trackback/id/tr715673689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vénkujon 2013.12.04. 09:06:12

gondolom, dokumentumfilm-kategóriában lesz esélyes. :D

Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen! 2013.12.04. 10:20:33

A fidesz banda a szocikon szocializálódott, azok csecsbimbóján nőtt fel. Ugyan olyan aljas, szemét, szarházi mint mentoruk csak ezek még sunyik, magyarkodó, álszent csürhe.

IGAZI RENDSZERVÁLTÁST, a fidesz-szoci maffia nélkül!!

Nyilas Mise 2013.12.04. 10:22:13

a Handzsa Bandzsa dakota lesz a végleges film....

vagy mi lehetne még a címe?

komancsoktól a dakotákig ? inka, vagy inkább ?

Nyilas Mise 2013.12.04. 10:35:59

@Kiss László besúgó alkotmánybíró mondjon le rögtön: "fidesz banda a szocikon szocializálódott"

nem azon cocliazálódtak, hanem simán AZOK
komcsik és ügynökök

[megmondoember] 2013.12.04. 11:19:05

Reméljük a negyedik rész azzal kezdődik majd, hogy főhös a börtönben ébred fel, és azzal fejeződik be, hogy a börtönben hal meg, a magyarság ellen elkövetett bűnei miatt. A záró képsorokban a börtönben vele 40 éve együtt ülő cellatársa, Felcsúti Maradona siratja.

s 2013.12.04. 13:29:50

Nem tudtam eldönteni a cikk címéből, hogy ez a valóság, vagy csak egy fikció. Még most sem tudom egyébként. Mentségemre annyit tudok felhozni, hogy ide a kövérlászlót állva kell üdvözölni cím után jutottam. Azt még nem olvastam el, de rögvest pótolom ezt a hiányosságomat.

Ezúton kérek valakit, segítsen nekem. Én örültem meg, valami téridő szingularitásba keveredtem, vagy csak simán kifordították a nem létező diliházat. Térben és időben nem vagyok orientált, a pupillareflexem részlegesen működik, és amennyire tudom, nem vagyok ön- és közveszélyes. Most még.

[megmondoember] 2013.12.04. 18:09:43

@s: Sajnos ez a demokrácia = a többségi uralom hátulütője. Ha egyszer a hülyék és a korruptak kerülnek többségbe, akkor nincs az az isten, ami gátat vessen a tudatlanságból és a szándékos rosszindulatból eredő rombolásnak, rablásnak.

Valami olyan politikai rendszert kellene a világban bevezetni ez a szar demokrácia helyett, ami a mennyiség helyett a minőséget helyezi előtérbe.

s 2013.12.05. 10:59:32

@[megmondoember]: Sajnos igaz, amit mondasz. Ennek ellenére én szeretem a demokráciát. Minden más államforma esetében ugyanis erőszakos eszközökkel lehet csak megszűntetni a rossz irányt vett folyamatokat, a demokrácia viszont legalább azt a szívességet megteszi nekünk, hogy megássa a saját sírját.

Emiksz 2013.12.06. 08:22:49

Lehet forgatni dzsungelben is:
emiksz.blog.hu/2013/12/06/121_kivonulas

"A keleti nyitással összhangban a választás Ugandára esett, és bár még Zimbabwe is esélyesnek látszott sokáig, de ezt egyik szóvivő sem tudja hibátlanul kimondani."
süti beállítások módosítása