Nemzeti hunorportál

Tengerpart épül Felcsúton

part11.jpg

A beruházás a TAO program keretében valósul meg kizárólag magáncégek adományaiból.

A trafikalapú társadalmak

traf11.jpg

A trafikalapú társadalmak szubsztanciája, hogy mindenki szív. 

Sztárok esznek az éhezőkért

Hepi börzdéj, Viktor!

Így köszöntötték a magyar emberek az 50 éves Orbán Viktort. Volt, aki dalra is fakadt.

Egy nap alatt angolul


avatár11.jpg

Tanuljon nyelveket gyorsan, olcsón. Három nyelv akár egy nap alatt. (X)

Párttá alakul a Vakkomondor

vak11.jpg

Az elmúlt hónapok politikai játszmái arról győztek meg minket, hogy önálló pólusképző erőként mérettessük meg magunkat. 

A baloldali egységkormány

trió.jpg      A Degesz étkezde különtermében állították össze.

A Közgép nyerte az X-Faktort

x-faktor_1234.jpg

Simicska Lajos és Németh Lászlóné felejthetetlen alakítást nyújtott 

Mesterházy: A bukás

Az igazi rezsicsökkentés

alien11.jpg     Házi atomreaktort minden magyar családba! 

"Jó helyre születtem"


lőrinc_1.jpgExkluzív interjú Mészáros Lőrinccel, a leggazdagabb gázszerelővel.

Zambó Krisztián és a Fidesz

    Egy nem választási csalás összefoglalója 

King írja az Alaptörvényt

farkas1234.jpg"Bízzuk profira!" Stephen King írja az Alaptörvény újabb módosítását. 

Sírásó tanfolyam indul

sírásás9999333 (1).jpg

A kormány által támogatott képzéseken az állampolgárok gyorsan elsajátíthatják a szociális temetés alapjait. 

Magyar keresztapák

krapek11.jpg

Matolcsy, Pintér és Simicska tiszteletére lett George Alexander Louis a brit herceg  

A Békemenet az árvíz ellen

beke11.jpg„Tudjuk, hogy a rezsicsökkentésre és a bankok megadóztatására adott brüsszeli válaszlépés áll a Duna áradása mögött."

A Vakkomondor igazi arca

Nem bízzuk amatőrökre, inkább leleplezzük mi magunk a Vakkomondor mögött álló offsore céghálót. 

Mint tudjuk, a Vakkomondort a Szerkesztőbizottság szerkeszti. A Szerkesztőbizottság felügyelőbizottságának igazgatótanácsát a Cipruson bejegyzett Come On Door Ltd. többségi tulajdonában álló Igor Szergejevics Kalasnyikovról elnevezett, fegyverszétszereléssel foglalkozó cég által alapított „Kevés szóval oroszul: Da” Kft. kisebbségi tulajdonosa vezeti.

A cég többségi részvénypakettjét a Gutenberg Könyvvizsgáló GmbH-t jegyző  iroda szerezte meg, miután a kartellgyanús ügylet elől elhárultak a jogi akadályok.

Az akvizíció után az új tulajdonos közölte a szerkesztőséggel, hogy semmilyen szinten nem kíván beleszólni a Vakkomondor tartalmi kérdéseibe. Ezt követően hozzálátott az első cikk lediktálásához.

Itt lehet anyázni

Klassz volt a nyár

semjén-hoffmann22.jpgNem csak az Orbán-lányok, de kormánytagok is felszabadultan buliztak a bícsen.

A Vakkomondor gasztro rovata magyar specialitással indít.

Készíts rántott húst hagyományos módon. Miután megsült, tedd ki a pultra és várj. Ha estig nem fogy el, szedd le a panírt és rakd félre. A húst kend be valamilyen páccal – például mézes fokhagymás mustáros keverékkel –, süsd át, és másnap reggel tálald natúr szeletként.

Ha ezt sem eszi a nép, kapard le a húsra sült mázt – de ne dobd ki, később talán még kellhet – a húst daráld le, majd újrafűszerezve készíts belőle fasírtot. Tálald ízlésesen.

Ha az így elkészített friss fasírtot sem kajálják –, még ekkor sincs minden veszve: húzz egy merészet!

A fasírtról kapard le a zsemlemorszát, és tedd félre. A darált húshoz add hozzá a két nappal korábban lekapart panírt és a tegnap levakart mézes mustáros fokhagymás mázt, és jól keverd össze. A végeredmény – jó esetben – egy könnyen formálható pép lesz, amivel már nincs is sok teendőd: klopfold laposra, lehetőség hússzelet formájúra. Panírozd be a fasírtról lekapart zsemlemorzsával, süsd át, és tedd ki a pultra mint frissen sült rántott húst.

(Amennyiben a kedves olvasónak úgy tűnik, hogy a fenti recept valamiképpen összefüggésbe hozható a baloldali ellenzéki összefogással – nos, ez esetben nem téved. Jó étvágyat!)  

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://avakkomondor.blog.hu/api/trackback/id/tr155757007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2014.01.16. 00:43:03

De legalább változatos az étlep.

A másik étteremben ugyanazt a szart árulják nap-mint nap.
süti beállítások módosítása